Σε ένα ματς διαφήμιση για το μπάσκετ η γαλλική ομάδα, πήρε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ με 89-88 και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του FIBA Europe Cup.
Ο Δικέφαλος χρειάζεται νίκη με δύο πόντους και άνω, ώστε να πάρει εκείνη το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Κορυφαίος για τον ΠΑΟΚ ήταν ο Σαβάρ Ρέινολντς με 20 πόντους και 6 τελικές πάσες, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Τζάκσον Κρούζερ με 16 πόντους.
Η Σολέ ναι μεν προηγήθηκε με 2-9, όμως τα τρίποντα του ΠΑΟΚ, άλλαξαν γρήγορα την κατάσταση, κάνοντας το 13-9. Ο Κατσιβελης πρόσθεσε πινελιές εμπειρίας και με δικό του τρίποντο το 25-19, άφηνε ικανοποιημένο τον Ιταλό κόουτς του ΠΑΟΚ.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Γάλλοι βρήκαν το χέρι τους έξω από την άρκτο των 6.75, δια χειρός Κάμπελ και Ντε Σόουζα και το ημίχρονο έληξε με 40-47
Ο ΠΑΟΚ πάλεψε και η τρίτη περίοδος έληξε με 62-68 και τότε οι φίλαθλοι μπήκαν στην εξίσωση του αγώνα και βοήθησαν για την ανατροπή.
Ο Κατσίβελης σημειώνοντας δύο καθοριστικά τρίποντα πέτυχε το 72-72.Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 86-85. Δυστυχώς ο Κάμπελ έφτιαξε όμορφη φάση για τον ΜακΝίς, εκείνος κάρφωσε και το 89-88, έδωσε το ροζ φύλλο αγώνα στους Γάλλους, στον πρώτο ημιτελικό του FIBA Europe Cup, καθώς ο Ρέινολντς αστόχησε στο σουτ της νίκης για τον ΠΑΟΚ.
Τα δεκάλεπτα: 25-19, 40-47, 62-68, 88-89