Αγιασμός στις νέες εγκαταστάσεις του Open παρουσία Σαββίδη

Συντάκτης: Share:

To απόγευμα της Δευτέρας 17 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η τελετή αγιασμού στις νέες εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού Open, όπου συστεγάζεται η εφημερίδα «Έθνος» και το «ethnos.gr».

Την ακολουθία του αγιασμού τέλεσε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδας Ιερώνυμος Β’, ο οποίος εν συνεχεία απηύθυνε την ευχή του σε διοίκηση και εργαζομένους, που είχαν κατακλύσει τον προαύλιο χώρο.

«Σήμερα τελέσαμε ένα μυστήριο των ορθοδόξων Χριστιανών. Και εγώ ως ορθόδοξος δεν μπορούσα παρά να ζητήσω την ευλογία του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου», δήλωσε συγκινημένος ο ιδιοκτήτης, Ιβάν Σαββίδης.

Απευθυνόμενος στους εργαζόμενους, ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε τις πιο θερμές του ευχές για τη νέα χρονιά, αλλά και το νέο ξεκίνημα του σταθμού.

«Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους εργαζομένους στο Open και στο Έθνος, σε όλους τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτόν τον χώρο ‘’καλώς ήρθατε στο ευλογημένο σας σπίτι’’. Ο Θεός να δώσει για πολλά χρόνια να αποδέχεστε αυτό το κτίριο ως δικό σας σπίτι και να κρατήσουμε την ευλογία του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου στις καρδιές μας ως εγγύηση της μελλοντικής μας επιτυχίας. Θέλω να σας ευχηθώ χρόνια πολλά για τα Χριστούγεννα και να αγαπήσετε αυτό το ‘’σπίτι’’ σαν το δικό σας. Θέλω να σας ευχαριστήσω βαθιά γιατί πιστέψατε σε μένα και την ομάδα μου και κάναμε την αρχή σε ένα μεγάλο μέλλον, στο δικό μας πρότζεκτ στον χώρο των media», είπε ο ίδιος.

Πηγή: www.ethnos.gr

Δείτε Επίσης

Scroll Up