Απίστευτο: Γυναίκα μπήκε σε τουαλέτα αεροσκάφους, πτήσης Άμστερνταμ-Θεσσαλονίκη και κάπνισε!

Συντάκτης: Share:

Θεριακλήδες δεν είναι μόνο οι άνδρες, είναι και οι γυναίκες και ειδικά η 51χρονη, που έκανε άνω-κάτω την πτήση Άμστερνταμ-Θεσσαλονίκη, όταν μπήκε στην τουαλέτα του αεροσκάφους και άναψε τσιγάρο για να το απολαύσει, εν πτήσει…

Φυσικά, προκλήθηκε αναστάτωση, αρχικά στο πιλοτήριο και στη συνέχεια στο προσωπικό του αεροσκάφους, που έτρεξαν στην τουαλέτα και φώναξαν στη γυναίκα να ανοίξει, τη στιγμνή που είχε προλάβει να σβήσει το τσιγάρο και να πετάξει τη γόπα στη λεκάνη.

Η… μυρωδιά παρέμεινε και φυσικά οι αεροσυνοδοί την κατήγγειλαν, ενημερώνοντας την Αστυνομία του Αερολιμένα “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης και έτσι μόλις προσγειώθηκε το αεροσκάφος, η 51χρονη κρατήθηκε και συνελήφθη.

Η ίδια αρνήθηκε ότι κάπνισε και συνέχισε να το αρνείται, αλλά ήταν διαπιστωμένο από όλο το προσωπικό, ότι δεν άντεξε τις ώρες πτήσης, μέχρι να προσγειωθεί το αεροπλάνο και η 51χρονη κάπνισε στην τουαλέτα του αεροπλάνου παρά τις ρητές απαγορεύσεις. Οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, πέρασαν χειροπέδες στα χέρια της γυναίκας καθώς, με την ενέργειά της αυτή “παραβίασε τις ρητές εντολές του κυβερνήτη, με πράξη επικίνδυνη για την ασφάλεια της συγκοινωνίας”.

Υπενθυμίζεται πως αρκετές τέτοιες περιπτώσεις είδαν το φως της δημοσιότητας στη χώρα τις τελευταίες ημέρες, τόσο στην Κω, όσο και στην Κρήτη, αλλά η 61χρονη θα περάσει από αυτόφωρο σήμερα και θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις ενώπιον του εισαγγελέα.

Την ίδια ημέρα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, 31χρονος αλλοδαπός, καθώς σε έλεγχο εισόδου, προερχόμενος από Σερβία, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του Διεθνές αίτημα σύλληψης (INTERPOL) με σκοπό την έκδοση, για το αδίκημα της βαριάς σωματικής βλάβης.