Αποχώρηση Σκόδρα από τον ΟΑΣΘ-Ποιος είναι ο νέος επικεφαλής

Συντάκτης: Share:

Η αλλαγή φρουράς στον ΟΑΣΘ συζητείται εδώ και λίγους μήνες, με αφορμή τα θέματα που εκκρεμούσαν στον Οργανισμό σε σχέση με απαιτήσεις των εργαζομένων, τις αλλεπάλληλες κινητοποιήσεις τους, την αδυναμία αξιοποίησης προσωπικού με αποτέλεσμα να υπάρχουν λεωφορεία και να μην υπάρχουν οδηγοί, αλλά και τη μη αξιοποίηση των λεωφορείων που έφερε από την Λειψία ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Φέτος τον Αύγουστο ο καθ. Γιώργος Σκόδρας συμπληρώνει τριών ετών θητεία στον ΟΑΣΘ, ο οποίος όταν παραλήφθηκε από τη νέα -τότε – κυβέρνηση της ΝΔ ήταν στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Σήμερα πλέον, και σε κλίμα δύσκολων σχέσεων μεταξύ κυβέρνησης και εργαζομένων τα θέματα που εκκρεμούν στον Οργανισμό θα πρέπει να αναλάβει να λύσει ο νέος επικεφαλής, οικονομολόγος Κώστας Ταγγίρης.

 

Επίσης θα πρέπει να θυμίσουμε ότι εκκρεμεί η υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας, ενώ ο ΟΑΣΘ βρίσκεται σε καθεστώς εκκαθάρισης σε λειτουργία μέχρι το τέλος του χρόνου.

 

Τη θέση του κ. Σκόδρα αναμένεται να λάβει σύμφωνα με πληροφορίες ο Κωνσταντίνος Ταγγίρης.

 

Ο τελευταίος είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, λογιστής στο επάγγελμα και Σερραίος στην καταγωγή, ο οποίος διετέλεσε και διορισμένο μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΟΣΕ από το 2020.

 

Πηγή: grtimes.gr