Αυγενάκης: «Είχαμε συμφωνήσει για εκλογές Ιούνιο»

Συντάκτης: Share:

Με συνέντευξη που παραχώρησε ο Λευτέρης Αυγενάκης παραδέχτηκε ότι υπήρχε συμφωνία για εκλογές στην ΕΠΟ το καλοκαίρικαι είπε πως η μετάθεση τους για φθινόπωρο έγινε λόγω πανδημίας και μη έγκαιρης σύνταξης του «ποδοσφαιρικού μνημονίου».

 

Ταυτόχρονα, υποστήριξε ότι η μετάθεση των εκλογών αποτελεί κυβερνητική απόφαση και όχι δική του, ενώ δήλωσε ανοιχτός για συζητήσεις με την ΕΠΟ.

 

Αναλυτικά:

«Πράγματι, είχαμε κάνει συναντήσεις το Γενάρη και είχαμε συμφωνήσει για εκλογές στην ΕΠΟ νωρίτερα, για τον Ιούνιο. Ωστόσο όλα πήγαν πίσω, με την πανδημία και με το μνημόνιο, την ολιστική μελέτη, που δεν έφτασε ακόμα. Θα είναι έτοιμη στα μέσα του επόμενου μήνα απ’ ότι μας ενημέρωσαν από FIFA/UEFA. Την αναμένουμε. Αλλά όλα πήγαν πίσω λόγω της πανδημίας. Από την απάντηση της FIFA στην ΕΠΟ κρατώ την τελευταία παράγραφο. Και τους λέει συνεννοηθείτε με την κυβέρνηση. Εμείς είμαστε ανοιχτοί. Πηγαίνουμε βήμα-βήμα και οργανωμένα. Και να ξεκαθαρίσουμε ότι η απόφαση για εκλογές στις ομοσπονδίες το φθινόπωρο είναι κυβερνητική απόφαση, δεν είναι απόφαση του Αυγενάκη».

 

Για την περίπτωση που η ΕΠΟ κάνει εκλογές τον Ιούλιο και όχι το φθινόπωρο: «Τα διαβάζω, αλλά από το να τα διαβάζω μέχρι το να τα δούμε, έχουμε δρόμο ακόμα. Όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για ένα καλό ποδόσφαιρο δεν έχει παρά να καθίσει και να συνεννοηθούμε».

 

Ταυτόχρονα, υποστήριξε ότι η μετάθεση των εκλογών αποτελεί κυβερνητική απόφαση και όχι δική του, ενώ δήλωσε ανοιχτός για συζητήσεις με την ΕΠΟ.

 

Πηγή: Θέμα 104,6

Scroll Up