Δολοφονία στη Ρόδο – Κούγιας : «Είμαι σοκαρισμένος»

Συντάκτης: Share:

Σοκαρισμένος από όσα έχει δει ως τώρα δηλώνει ο Αλέξης Κούγιας, αναφορικά με τα ευρήματα και τις εικόνες που έχει από την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

«Σοκαρίστηκα από τη φωτογραφία με τα δεμένα πόδια» ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος μιλώντας στον ΣΚΑΪ σχετικά με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο Αλέξης Κούγιας υπογράμμισε ακόμη ότι: «Φαίνεται από τις περιγραφές του νεαρού ότι έχει γίνει βιασμός» και δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες.«Η Ελένη ήταν κορίτσαρος 1,80 μ. Πιθανώς για αυτό χρειάστηκαν και οι δύο» σημείωσε για τις συνθήκες θανάτου της φοιτήτριας, ενώ επανέλαβε ότι: «Ήταν ζωντανή, ζητούσε βοήθεια».

 

Λιμενικό: «Τα πόδια δέθηκαν στην διαδικασία ανάσυρσης»

Ανώτατο στέλεχος του Λιμενικού Σώματος, σχολίασε ότι τα σκοινιά αυτά τοποθετήθηκαν στα πόδια της κοπέλας κατά τη διάρκεια της ανάσυρσης από τους δύτες, ενώ υπάρχει και σχετική κατάθεση αρμόδιου λιμενικού.

Πόρισμα ιατροδικαστή

Το πόρισμα του ιατροδικαστή, προσδιορίζει τον θάνατο της Ελένης Τοπαλούδη μεταξύ της 8ης βραδινής της 27ης Νοέμβρη και της 6ης πρωινής της 28ης Νοεμβρίου. Ο θάνατός της, προήλθε από πνιγμό.

Αναφέρεται ότι οι εν ζωή γενόμενες κακώσεις, οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από το σίδερο και τα σημάδια στραγγαλισμού προϋπήρχαν του θανάτου της με εκτιμώμενη ώρα πρόκλησής τους, το πολύ δύο ώρες πριν την πετάξουν στη θάλασσα.