Δολοφονία στο Αιγάλεω: Με ματωμένα χέρια και ρούχα στη ΓΑΔΑ ο 20χρονος – Τι είπε στους αστυνομικούς

Συντάκτης: Share:

Με ξεραμένο το αίμα της μητέρας του στα χέρια αλλά και στα ρούχα του εμφανίστηκε για να παραδοθεί στη ΓΑΔΑ, ο 20χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε την μητέρα του το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης (20.10.2021) μέσα στο σπίτι τους στο Αιγάλεω.

Ο 20χρονος μητροκτόνος του Αιγάλεω, που μαχαίρωσε πολλές φορές στο λαιμό την 55χρονη μητέρα του, είπε στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζε ότι είχε σκοτώσει τη γυναίκα που τον έφερε στη ζωή κι όταν το έμαθε αποφάσισε να παραδοθεί.

«Δεν ήξερα ότι πέθανε, δεν είχα σκοπό να τη σκοτώσω, μόλις έμαθα ότι η μητέρα μου πέθανε αποφάσισα να παραδοθώ», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Τα ρούχα που φορούσε σήμερα (22.10.2021) όταν εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ για να παραδοθεί ήταν τα ίδια που φορούσε την ημέρα του καυγά με τη μητέρα του στο σπίτι της στο Αιγάλεω.

Ο μικρότερος από τα πέντε αδέρφια μετά την εμφάνιση του στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, οδηγήθηκε στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής όπου έχει επιληφθεί του θέματος, ενώ τα ματωμένα ρούχα του δόθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση DNA.