Έγινε “κουκλί” το κλειστό της Χαλάστρας-Τι λέει ο πρώην δήμαρχος (pic)

Συντάκτης: Share:

Νέο παρκέ μπήκε πλέον στο κλειστό της Χαλάστρας, που έγινε “κουκλί” και τώρα πλέον μπορούν να υπηρεηφανεύονται ότι έχουν ένα μοντέρνο παρκέ, ενώ ετοιμάζεται κάτι αντίστοιχο και στο Καλοχώρι…

Ο πρώην δήμαρχος, Ευθύμιος Φωτόπουλος, μάλιστα, έκανε την παρακάτω ανάρτηση:

“Αγαπητοί φίλοι,
Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση παρκέ στο Κλειστό Γυμναστήριο της Χαλάστρας ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται αντίστοιχο έργο στο Κλειστό του Καλοχωρίου και είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό. Γιατί είναι ένα έργο που δρομολογήσαμε και για το οποίο εργαστήκαμε εμείς ως Διοίκηση του Δήμου Δέλτα, μέχρι την τελευταία στιγμή και παρά το αποτέλεσμα των εκλογών, προκειμένου να παραδώσουμε ό,τι περισσότερο και καλύτερο μπορούμε στη νέα διοίκηση αλλά κυρίως στην τοπική κοινωνία και στη νεολαία του Δήμου μας.
Για όσους δεν διαθέτουν τη στοιχειώδη ευγένεια και γενναιοδωρία για να αναγνωρίσουν την έντιμη προσπάθειά μας, θέλω να πω ότι ναι, το έργο χρηματοδοτείται από τα ΕΛΠΕ, αλλά είναι η πρώτη φορά που καταφέραμε να φέρουμε κονδύλια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης πέρα από τις Κοινότητες του Εχεδώρου και χωρίς να μειώνεται το κονδύλι που αυτές απολαμβάνουν. Αυτό φυσικά δεν είναι αυτονόητο, αλλά αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και καλής συνεργασίας”.