Εντυπωσιακή η τελετή λήξης μαθημάτων στο Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης

Συντάκτης: Share:
Εντυπωσιακή η τελετή λήξης μαθημάτων στο Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης

Φανταστική τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς στο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης, με τίτλο:

«Καλοκαιρινά χρώματα… με μουσική και χορό!»

Η σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Μια αποδοτική εκπαιδευτική διαδικασία σφραγίστηκε με μια φαντασμαγορική εκδήλωση με τίτλο «Καλοκαιρινά χρώματα με μουσική και χορό» στην οποία συμμετείχαν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες των τμημάτων του Νηπιαγωγείου της Α΄, της Β΄, της Γ΄, της Δ΄ και της Ε΄ τάξης του Δημοτικού του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο του Κολλεγίου στις εγκαταστάσεις του Νηπιαγωγείου-Δημοτικού σε δύο ξεχωριστές γιορτές το Σάββατο 31 Μαίου στις 10:30 το πρωί για τους μαθητές-τριες των τμημάτων του Νηπιαγωγείου , της Β΄ και Δ΄ τάξης του δημοτικού σχολείου και η άλλη το απόγευμα της ίδιας ημέρας για τους μαθητές-τριες των τμημάτων της Α΄, Γ΄ και Ε΄ τάξης του δημοτικού σχολείου.

Οι μαθητές μαθήτριες αποχαιρέτησαν τη φετινή χρονιά με έκφραση , μουσική , κίνηση και χορό και μοιράστηκαν το κέφι και τη δημιουργικότητα τους, έτσι όπως αυτά εκφράστηκαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες στους συντελεστές , στο διδακτικό, το διοικητικό και το λοιπό προσωπικό του σχολείου για το εξαιρετικό αποτέλεσμα της προσπάθειας που κατέβαλαν.

Εντυπωσιακή η τελετή λήξης μαθημάτων στο Ελληνικό Κολλέγιο ΘεσσαλονίκηςΕντυπωσιακή η τελετή λήξης μαθημάτων στο Ελληνικό Κολλέγιο ΘεσσαλονίκηςΕντυπωσιακή η τελετή λήξης μαθημάτων στο Ελληνικό Κολλέγιο ΘεσσαλονίκηςΕντυπωσιακή η τελετή λήξης μαθημάτων στο Ελληνικό Κολλέγιο ΘεσσαλονίκηςΕντυπωσιακή η τελετή λήξης μαθημάτων στο Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης

 

Scroll Up