Ο Σρόιτερ ρίχνει την σύζυγό του στην πισίνα με τα ρούχα! (vid)

Συντάκτης: Share:

Μία ξεχωριστή μέρα ήταν η χθεσινή για τον Αντώνη Σρόιτερ και την Ιωάννα Μπούκη, καθώς γιόρτασαν τα τρίτα γενέθλιά της μικρότερης κόρη τους, Παυλίνας, με καλεσμένους μικρούς και μεγάλους. Ο ζεστός και ηλιόλουστος καιρός ευνόησε το πάρτι δίπλα στην πισίνα, αφού οι φίλοι της εορτάζουσας απόλαυσαν το μπάνιο τους και πέρασαν την Κυριακή με τον καλύτερο τρόπο. Το ζευγάρι έλαμπε πραγματικά από ευτυχία!

Τόσο η Ιωάννα Μπούκη όσο και οι φίλες της μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα από το pool party, ενώ η περήφανη μαμά δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί δημόσια τη χαρά της για τα γενέθλια της πριγκίπισσάς της. Ωστόσο, το highlight του πάρτι ήταν αναμφισβήτητα η στιγμή που ο παρουσιαστής ειδήσεων του Alpha, Αντώνης Σρόιτερ, πήρε αγκαλιά την εντυπωσιακή σύζυγό του, Ιωάννα Μπούκη και χωρίς δεύτερη σκέψη την πέταξε μέσα στην πισίνα με τα ρούχα.

Το εν λόγω στιγμιότυπο απαθανατίστηκε από τους φίλους του ζευγαριού με την Ιωάννα Μπούκη να το μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της.

Δες τα στιγμιότυπα:

Πηγή:  tlife.gr