Επιστολή Σαββίδη σε Μητσοτάκη για καλό σκοπό!

Συντάκτης: Share:

Σε μία πολύ όμορφη κίνηση προχωράει νεολαία Ποντίων της διασποράς, στηρίζοντας τις περιοχές που καταστράφηκαν από τις πυρκαγιές, ξεκινώντας την καμπάνια «Φύτεψε το δέντρο σου στην Ελλάδα», με τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, να στηρίζει αυτή την προσπάθεια.

Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος του δικεφάλου ως πρόεδρος των ελληνικών Κοινοτήτων της Ρωσίας, απέστειλε επιστολή στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη για να του ζητήσει να υποστηρίξει αυτή την όμορφη πρωτοβουλία.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η επιστολή:

«Αγαπητέ κύριε Πρωθυπουργέ

Σας ζητώ να υποστηρίξετε την πρωτοβουλία της Ποντιακής νεολαίας της Διασποράς «Φύτεψε το δέντρο σου στην Ελλάδα», με στόχο την αποκατάσταση των δασικών εκτάσεων που καταστράφηκαν από τις πυρκαγιές. Αντίστοιχη έκκληση από την Ποντιακή νεολαία εστάλη και στον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, κ. Νίκο Δένδια.

Οι νέοι, περισσότερο από τον καθένα, ενδιαφέρονται για την διατήρηση συνθηκών διαβίωσης φιλικών προς το περιβάλλον, και όχι μόνο αντιλαμβάνονται την καταστροφή που υπέστη η Ελλάδα, αλλά προσφέρονται και να συμμετέχουν ενεργά και ενωμένοι για να βοηθήσουν την ιστορική τους πατρίδα.

Η καμπάνια «Φύτεψε το δικό σου δέντρο στην Ελλάδα» είναι μια ειλικρινής ώθηση, μια χείρα βοηθείας που απλώνεται από τη νέα γενιά της αγαπημένης μας Ελλάδας. Σας ζητώ να μην αγνοήσετε αυτή τη σημαντική και έγκαιρη πρωτοβουλία της νεολαίας μας.

Με εκτίμηση, ο Πρόεδρος των Ελληνικών Κοινοτήτων της Ρωσίας

Ιβάν Σαββίδης».