Επτά συλλήψεις πριν από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ

Συντάκτης: Share:

Σε επτά συλλήψεις, εκ των οποίων οι πέντε ανήλικοι, προχώρησαν χθες, Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, το απόγευμα, πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΕΚ – Παναθηναϊκού, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε πάρκο κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ «Περισσός», ομάδα έξι ατόμων, τα οποία επιχείρησαν να κρύψουν διάφορα αντικείμενα. Οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν, ενώ στην κατοχή τους βρήκαν: Πέντε σιδερόβεργες, 17 ξύλινα στυλιάρια, γάντι δικυκλιστή με προστατευτικά ένθετα στις αρθρώσεις και κουκούλα full face. Επίσης, στην κατοχή του ενός βρέθηκε και αναδιπλούμενος σουγιάς.

Παράλληλα, άλλη Ομάδα ΔΙΑΣ εντόπισε ένα ακόμη άτομο να βγαίνει από τον ίδιο σταθμό και σε έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του δύο μη ενεργοποιημένες κροτίδες.

Τα επτά άτομα προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, όπου και συνελήφθησαν. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για κατά περίπτωση παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών, ενώ οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

 

Πηγή: skai.gr