Η αλήθεια για Ιβάν Σαββίδη, Λιμάνι Θεσσαλονίκης και “τσιράκια” από τον Πειραιά!

Συντάκτης: Share:

Δημοσιεύματα που προέρχονται από έντυπα τα οποία ανήκουν στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, κάνουν “πόλεμο” στον Ιβάν Σαββίδη εδώ και χρόνια…

Άρα, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχει δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο Ιβάν Σαββίδης “χάνει” το ποσοστό του στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης, λες και είναι καμιά καφετέρια το Λιμάνι και έρχεται ένας να σου αγοράσει το ποσοστό και το χάνεις…

Απευθύνονται προφανώς σε μαμελούκους, οι οποίοι ενδιαφέρονται να διαβάζουν μόνο άσχημα πράγματα για τον άνθρωπο που τους χάλασε τα όνειρα και τους άφησε δυο χρόνια άτιτλους στο ποδόσφαιρο, δηλαδή τον Πόντιο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ποια είναι η αλήθεια λοιπόν για το Λιμάνι; Έχουν υπογραφεί διακρατικές συμφωνίες με την Κοινοπραξία που έχει πάρει το πλειοψηφικό πακέτο του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης και σε αυτή την Κοινοπραξία συμμετέχουν εταιρίες από άλλες χώρες, εταιρίες της Γαλλίας και της Γερμανίας, με το ελληνικό Κράτος! Μαζί με αυτές τις εταιρίες από Γαλλία και γερμανία, υπάρχει και η εταιρία του Ιβάν Σαββίδη, η οποία συμμετέχει στην Κοινοπραξία και φυσικά υπάρχουν τεράστιες οικονομικές ρήτρες που έχει υπογράψει το ελληνικό Κράτος με αυτή την Κοινοπραξία, που σε καμία περίπτωση δεν συμφέρει να “σπάσει” αυτή τη σύμβαση.

Επίσης, για να γνωρίζετε και να μην τρώτε το κουτόχορτο των υπαλλήλων του Μαρινάκη από τον Πειραιά, κανένας δεν μπορεί να “διώξει” τον Ιβάν Σαββίδη από το Λιμάνι Θεσσαλονίκης και φυσικά οι μόνοι που μπορούν να του αγοράσουν το ποσοστό είναι οι συμμετέχοντες στην Κοινοπραξία!

Όχι μόνο το ελληνικό δημόσιο, αλλά και κανένας Μαρινάκης ή Βαρδινογιάννης δεν μπορεί να διώξει τον Ιβάν από το Λιμάνι. Κι αν οι Γάλλοι ή οι Γερμανοί “συμπαίκτες” του θελήσουν να αγοράσουν το ποσοστό του, θα πρέπει να θέλει και ο ίδιος να φύγει ή να πάρει περίπου 1 δισεκατομμύριο ευρώ για να τους αφήσει ελεύθερο το πεδίο!!!

Αυτά, για να ξέρουν και τα “τσιράκια” από το Νότο, ότι δεν τρώμε παραμύθι εδώ πάνω!

Scroll Up