Η Μπιγιονσέ προσφέρει 6 εκατομμύρια δολάρια στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Συντάκτης: Share:
Η Μπιγιονσέ προσφέρει 6 εκατομμύρια δολάρια στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Η Μπιγιονσέ ανακοίνωσε ότι δωρίζει 6 εκατομμύρια δολάρια για τις ανάγκες της ψυχικής υγείας των πολιτών και για άλλους σκοπούς ενίσχυσης, στη διάρκεια της πανδημίας του κοροναϊού.

 

Η διάσημη τραγουδίστρια θα συνεργαστεί με τον ιδρυτή του Twitter Τζακ Ντόρσεϊ και την οργάνωσή του #startsmall και θα διαθέσει στην Εθνική Συμμαχία για την Ψυχική Υγεία, στο Πανεπιστήμιο UCLA και σε τοπικές οργανώσεις το συγκεκριμένο ποσό για το έργο τους στην αντιμετώπιση των προβλημάτων ψυχικής υγείας των πολιτών εξαιτίας της κρίσης.

 

Σε ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα της η Μπιγιόνσε ανέφερε ότι αυξάνονται τα προβλήματα ψυχικής υγείας την περίοδο αυτή για τους ανθρώπους που δεν έχουν πρόσβαση σε βασικά αγαθά και παροχές. «Αυτοί οι καιροί είναι πρωτόγνωροι και θα χρειαστούν οι συλλογικές μας προσπάθειες για να κάνουν την διαφορά» καταλήγει η ανακοίνωσή της.

 

 

Επιπλέον η Μπιγιονσέ πρόσφερε οικονομική βοήθεια σε μια σειρά φιλανθρωπικών οργανώσεων για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες των ευάλωτων πολιτών, όπως τρόφιμα, νερό, απολυμαντικά, φάρμακα και μάσκες προσώπου.

 

Πηγή: Protothema.gr

 

Scroll Up