Ισχυρή έκρηξη στην Άγκυρα: Τραυματίες στο εργοστάσιο κατασκευής πυραύλων της Roketsan – Κουρδικό κτύπημα στην πρωτεύουσα? (vid)

Συντάκτης: Share:

Δράση πιθανότατα Κούρδων ανταρτών κατά του εργοστασίου της γνωστής τουρκικής εταιρείας κατασκευής πυραύλων Roketsan, είχαμε πριν λίγο στην Άγκυρα, ταράζοντας συθέμελα το καθεστώς Ερντογάν.

 

Θα τινάξουν στον αέρα τουρκικές πόλεις: Ετοιμάζουν την απόλυτη «κόλαση» οι Κούρδοι – Δολοφονίες αξιωματικών & βομβιστικές επιθέσεις

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν σε έκρηξη σήμερα Τρίτη στο εργοστάσιο της Τουρκικής κρατικής αμυντικής εταιρείας Roketsan στην πρωτεύουσα της Άγκυρας, ανέφερε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων T24.

 

Η έκρηξη σημειώθηκε στις αποθήκες καυσίμων της Roketsan κοντά στην πόλη Elmadağ, στα περίχωρα της τουρκικής πρωτεύουσας, ανέφερε το γραφείο του κυβερνήτη της Άγκυρας.

 

Οι στήλες καπνού έχουν γεμίσει την περιοχή όμως και είναι μεγάλες, ενδεικτικό του ότι η Άγκυρα πιθανόν να αποκρύβει και άλλες ανθρώπινες και υλικές απώλειες, σε μια κρίσιμη για την άμυνα της χώρας βιομηχανία.

 

Οι εργαζόμενοι υπέστησαν τραυματισμούς από την έκρηξη, τα αίτια της οποίας δεν είναι άμεσα γνωστά, αλλά όλα τα βλέμματα στρέφονται σαφώς κατά των Κούρδων.

 

“Δεν υπήρξαν θύματα που χάθηκαν κατά την έκρηξη στη Roketsan. Επιθυμώ μια γρήγορη ανάκαμψη στο τραυματισμένο προσωπικό μας”, έγραψε στο Twitter ο İsmail Demir, επικεφαλής των αμυντικών βιομηχανιών της Τουρκίας.

 

 

Πηγή:pentap0stagma.gr