Καιρός Πάσχα: Την Μεγάλη Πέμπτη θα φτάσει μέχρι και τους 28 βαθμούς ο υδράργυρος

Συντάκτης: Share:

Ο καιρός το Πάσχα θα έχει υψηλές θερμοκρασίες και ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα – Δείτε τους χάρτες με τις πρώτες εκτιμήσεις για το καιρό.

Ο Απρίλιος… κράτησε την Άνοιξη και τον ηλιόλουστο καιρό για τις άγιες ημέρες του Πάσχα. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά η θερμοκρασία αναμένεται να εκτοξευθεί σε ορισμένες περιοχές στους 28 βαθμούς Κελσίου με λιακάδα σε όλη τη χώρα. Η ελάχιστη θερμοκρασία που μπορεί να επιτευχθεί τη Μεγάλη Πέμπτη είναι 21 βαθμοί Κελσίου.

Όπως επιβεβαιώνουν και οι μετεωρολόγοι μέσα από τις πρόσφατες εκτιμήσεις για τον καιρό τη Μεγάλη Εβδομάδα βελτιώνονται οι καιρικές συνθήκες και ζεσταίνει η ατμόσφαιρα, δίνοντας υψηλές θερμοκρασίες. Χωρίς να υπάρχει επίσημη πρόβλεψη για τον καιρό το Πάσχα, τα προγνωστικά δεν καταγράφουν ακραία καιρικά φαινόμενα.

Παρακολουθώντας τους προγνωστικούς χάρτες με την κίνηση των βαρομετρικών συστημάτων, διαφαίνεται ξεκάθαρα η απουσία βροχών καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας και η κατακόρυφη άνοδος της θερμοκρασίας που μας προετοιμάζει για ένα μίνι καλοκαίρι.

Περισσότερα στο Πρώτο Θέμα