Ξεκίνησε η δίκη του Μαγκουάιρ – Στη Σύρο ο πατέρας του!

Συντάκτης: Share:

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη του Χάρι Μαγκουάιρ στο δικαστήριο της Σύρου.

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος πέρασε την διαδικασία του αυτοφώρου αφέθηκε ελεύθερος το περασμένο Σάββατο (22/8) και επέστρεψε στην Αγγλία.

 

Ο Μαγκουάιρ μαζί με δυο ακόμη συγκατηγορούμενος του αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος. Κατά περίπτωση τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για σειρά πλημμεληματικών αδικημάτων, όπως σωματική βλάβη κατά συρροή, δωροδοκία υπαλλήλου κατά συρροή και βία κατά υπαλλήλου.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες στο δικαστήριο βρίσκονται τόσο ο αδελφός τoυ Τζο, ο οποίος είναι κατηγορούμενος, ενώ την διαδικασία παρακολουθεί και ο πατέρας του 27χρονου σέντερ μπακ, ο οποίος ταξίδεψε από την Αγγλία.

 

Επίσης κατηγορούμενος είναι και ο φίλος του Χάρι Μαγκουάιρ, Κριστόφ Σάρμαν. Αυτή την ώρα καταθέτουν οι αστυνομικοί, ενώ την υπεράσπιση του διάσημου ποδοσφαιριστή έχει αναλάβει ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Αναγνωστάκης.

 

Η ποινή που αντιμετωπίζουν είναι μέχρι και τρία χρόνια φυλάκισης με το δικαίωμα αναστολής. Ως εκ τούτου δεν αντιμετωπίζουν ενδεχόμενο φυλάκισης.