Με τι καιρό θα σουβλίσουμε το Πάσχα;

Συντάκτης: Share:

Ο βροχερός καιρός των ημερών που διανύουμε βάζει σε ανησυχία τους Έλληνες για τις συνθήκες που θα επικρατήσουν το Πάσχα.

Ο καιρός, λοιπόν, ανήμερα του Πάσχα αναμένεται αίθριος και οι προβλέψεις για τη Μεγάλη Εβδομάδα δείχνουν ότι η καλοκαιρία θα διώξει μακρυά το χαμηλό βαρομετρικό, τις βροχές και τις καταιγίδες που επηρεάσουν τον καιρό αυτές τις ημέρες και μέχρι την Τετάρτη 17 Απριλίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των μετεωρολόγων το Πάσχα θα σουβλίσουμε με καλό καιρό, καθώς η περίοδος της αστάθειας που προκαλεί συνεχόμενες κακοκαιρίες οδεύει προς το τέλος της. Όπως δήλωσε σήμερα ο μετεωρολόγος, Τάσος Αρνιακός στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, δεν προβλέπεται κάποιο έκτακτο καιρικό φαινόμενο, και αισίως το Πάσχα αναμένεται να εορταστεί κάτω από τις καυτές ακτίδες του ήλιου.

Σε σχέση, πάντως με τις θερμοκρασίες, δεν παρατηρείται κάποια ιδιαίτερη αλλαγή και από τα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας, ο υδράργυρος θα ανεβεί αισθητά, φτάνοντας σε πολλές περιοχές και τους 26-27 βαθμούς.