Μέγκαν και Χάρι: Καταγγέλλουν εισβολή drones από παπαράτσι

Συντάκτης: Share:

Τέλος δεν έχει ο φόβος, το άγχος και ο κατατρεγμός για το τέως  πριγκιπικό ζεύγος του Σάσεξ – Ο τρόμος αυτή τη φορά έρχεται από αέρος

 

Οι παπαράτσι τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιούν τηλεκατευθυνόμενα drones προκειμένου να φωτογραφίσουν ιδιωτικές στιγμές της Μέγκαν, του Χάρι και του γιου τους, Άρτσι.

 

Όπως καταγγέλλουν οι Σάσεξ, τα drones φτάνουν να πετούν έως και μόλις μερικά μέτρα πάνω από την κατοικία όπου φιλοξενούνται προσωρινά, στο Χόλιγουντ Χιλς του Λος Άντζελες, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Οι παραβιάσεις -όχι ακριβώς του «εναερίου χώρου» τους- αλλά του δικαιώματός τους στην ιδιωτικότητα είναι συνεχείς και αφόρητες, όπως μαρτυρούν άτομα της στενής συναναστροφής τους.

 

Προσπαθώντας να προστατευτούν από την διαρκή και επιθετική αδιακρισία των ΜΜΕ, ο Χάρι και η Μέγκαν αποφάσισαν να ενισχύσουν την προσωπική τους ασφάλεια, προσθέτοντας και την άμυνα στην αεροπορική εισβολή των διαβολικών drones.

 

Και, για όσους καχύποπτους αμφισβητούν τη σοβαρότητα του ζητήματος, παρουσιάζονται ως τεκμήρια οι καταγεγραμμένες κλήσεις στην αστυνομία του Λος Άντζελες (αν και όχι στην Άμεσο Δράση) για τουλάχιστον 5 υπερπτήσεις drone πάνω από τη βίλα που έχει παραχωρήσει ο Τάιλερ Πέρι στους φίλους του, Μέγκαν και Χάρι. O Τάιλερ Πέρι είναι παραγωγός του Χόλιγουντ και η έπαυλή του εκτιμάται στα 18 εκατ. δολάρια.

 

Πάντως, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, εκπρόσωποι των Σάσεξ τονίζουν ότι το κόστος για τις υπηρεσίες της προσωπικής τους ασφάλειας βαρύνει αποκλειστικά τους ίδιους και όχι τον πρίγκιπα Κάρολο ή οποιονδήποτε άλλον.

Πηγή: Protothema.gr