Μεσολόγγι: Ενεργό κρούσμα κορωνοϊού έκανε βόλτες με το αυτοκίνητο χωρίς δίπλωμα

Συντάκτης: Share:

Συνέβη και αυτό στο Μεσολόγγι. Άνδρας που είναι ενεργό κρούσμα κορονοϊού έκανε βόλτες με το αυτοκίνητο και συνελήφθη γιατί… οδηγούσε χωρίς δίπλωμα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, ο άνδρας είναι θετικός στην Covid-19 και καταχωρημένος στη σχετική λίστα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με τα ενεργά κρούσματα που είναι υποχρεωμένα να παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό προς αποφυγή διασποράς της νόσου.

Κι όμως… Κατά τη διάρκεια ελέγχου από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας, Ρομά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οδηγούσε αυτοκίνητο χωρίς δίπλωμα και συνελήφθη.

Όταν κατά την εξακρίβωση των στοιχείων του διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς ότι εκτός των άλλων, είναι και ενεργό κρούσμα κορονοϊού, καταχωρημένο στη σχετική λίστα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και θα έπρεπε να βρίσκεται σπίτι του, βεβαιώθηκε σε βάρος του το ανάλογο διοικητικό πρόστιμο, ύψους 5.000 ευρώ.

Σε βάρος του συλληφθέντα έχει σχηματιστεί από τους αστυνομικούς η σχετική δικογραφία για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, αλλά και για παράβαση των ειδικών μέτρων για την πρόληψη της διασποράς του κορονοϊού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις αρχές τονίζεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στο Αστυνομικό Τμήμα φορούσε μάσκα.

Παρόλα αυτά, τόσο οι αστυνομικοί της πρωινής βάρδιας της Τρίτης όσο και αυτοί της Τροχαίας που ήρθαν σε επαφή μαζί του θα υποβληθούν σε προληπτικά τεστ κορονοϊού, ενώ ήδη πραγματοποιήθηκε απολύμανση στους χώρους του Αστυνομικού Τμήματος.

Πηγή: newsbeast.gr