ΜΜΕ ΑΘΗΝΑΣ-ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ: Δεν γράφουν για την τεράστια επένδυση του Σαββίδη!

Συντάκτης: Share:

Ξέρουμε πολύ καλά ότι τα ΜΜΕ της Αθήνας και τα “αφεντικά” τους σε καμία περίπτωση δεν θέλουν την ανάπτυξη στη Βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα στη Μακεδονία, γιατί…

θέλουν να ελέγχουν τα πάντα αυτοί και να έχουν υποτακτικούς στη Βόρεια Ελλάδα. Ήρθε ο Σαββίδης και τους χάλασε τη “μαγιά” και τις κομπίνες που έκαναν τόσα χρόνια, άρα η παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, αλλά και οι επενδύσεις που κάνει, προφανώς και “πνίγεται” από τα ΜΜΕ της Αθήνας και του Πειραιά, με εντολή των “δεινόσαυρων”-αφεντικών τους.

Έτσι λοιπόν, ενώ έχει ανακοινωθεί η επένδυση 300 εκατομμυρίων ευρώ από την Κοινοπραξία που έχει αγοράσει τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης και στην οποία συμμετέχει ο Ιβάν Σαββίδης με 20%, δεν το έχει προβάλλει κανένα μέσο ενημέρωσης που ανήκουν σε επιχειρηματίες της Αθήνας, οι οποίοι έχουν και ομάδες!

“Πνίξτε το” είναι η εντολή, “για να μην γίνει γνωστό σε όλη την Ελλάδα”, ενώ παραδόξως και κάποια ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης ακολουθούν την ίδια τακτική προφανώς για να έχουν καμιά πόρτα ανοιχτή ή να πάρουν καμιά διαφήμιση-ξεροκόμματο.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ιβάν Σαββίδης βάζει 60 εκατομμύρια ευρώ και συμμετέχει κανονικά στην επένδυση, για να γίνει το Λιμάνι Θεσσαλονίκης, το καλύτερο λιμάνι της Ευρώπης.

Αυτά βλέπουν στον Πειραιά και παθαίνουν κατάθλιψη, γιατί σε 3-4 χρόνια οι Κινέζοι θα έρχονται να ξεφορτώνουν στη Θεσσαλονίκη, όχι στον Πειραιά!

 

Scroll Up