Μυστήριο με νεκρή καλλονή σε ξενοδοχείο της Ελβετίας μετά από σεξουαλικό όργιο

Συντάκτης: Share:

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο της νεαρής καλλονής Άννα Φλόρενς Ριντ, που βρέθηκε νεκρή στο πάτωμα του μπάνιου σε δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου στο Λοκάρνο της Ελβετίας.

Η νεαρή κοπέλα έμενε στο ξενοδοχείο με τον σύντροφό της, Μαρκ Σάτζλε.

Τα ξημερώματα της Τρίτης, σύμφωνα με τοπική εφημερίδα, οι υπόλοιποι ένοικοι του ξενοδοχείου έκαναν παράπονα στο προσωπικό ότι άκουγαν φασαρία στο δωμάτιο του ζευγαριού. Έτσι ένας υπάλληλος χτύπησε την πόρτα του δωματίου 501 και έκανε παρατήρηση στο ζευγάρι προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Λίγες ώρες αργότερα ο Γερμανός σύντροφος της 22χρονης καλλονής, εμφανίστηκε «αναστατωμένος» στο λόμπι του ξενοδοχείου και είπε ότι η φίλη του δεν αισθανόταν καλά. Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο αλλά η Άννα ήταν ήδη νεκρή.

Ο σύντροφος της άτυχης κοπέλας συνελήφθη και δήλωσε στην αστυνομία ότι πέθανε κατά τη διάρκεια σεξουαλικού παιχνιδιού. Ο εισαγγελέας ωστόσο, εξετάζει το ενδεχόμενο να του απαγγείλλει κατηγορία για φόνο ή βίαιη ανθρωποκτονία. Στο σώμα της 22χρονης δεν βρέθηκαν σημάδια βίας αλλά η νεκροψία έδειξε πως πέθανε από ασφυξία.

 

Πηγή: www.reader.gr