“Να ψηφίσουν Νόμο, να αθωώσουν τον Μαρινάκη και να καταδικάσουν το… πλοίο”!!

Συντάκτης: Share:

Θέμα συζήτησης στους ποδοσφαιρικούς κύκλους είναι η καταγγελία του Ολυμπιακού κατά του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, αλλά και η υπόθεση της “συμμορίας” των στημένων αγώνων, όπως και το θέμα του Noor 1, όπου εμπλέκεται μεταξύ άλλων και το όνομα του προέδρου του Ολυμπιακού, Ευάγγελου Μαρινάκη, ο οποίος διατηρεί το τεκμήριο της αθωότητας, μέχρι την οριστικοποίηση της δίκης, αλλά…

ο ποινικολόγος Μπάμπης Αποστολίδης, μιλώντας στον FOCUS 103,6 δεν δίστασε να μιλήσει για το θέμα αυτό, όπως και για άλλα θέματα πριν τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού:

-“Το πόρισμα της ΕΕΑ είναι ένα ποδογράφημα αισχίστου είδουςαπό νομικής άποψης και δεν θα γίνει τίποτα όταν πάρουν στα χέρια τους πραγματικοί δικαστές αυτή την έκθεση. θα γελάνε. Ας μην μας κουνάνε όμως κάποιοι το δάχτυλο γιατί τελικά ως εκ θαύματος ανατινάχθηκλε ο φούρνος του Κωνσταντινέα στην Καλαμάτα, άλλαξαν το Νόμο γιατί έρχονται καταδίκες για τον Μαρινάκη στα στημένα και επιτέλους ας ψηφίσουν και ένα Νόμο που θα αθωώνουν τον Μαρινάκη για το Noor 1 και θα καταδικάζουν το πλοίο σε βύθιση!!”

-“Χαρίστηκαν όλα τα χρέη στον Ολυμπιακό, ξέρουμε πώς έγινε αυτό, ξέρουμε πώς χτίστηκε το Καραϊσκάκη, ξέρουμε τι γίνεται με την εκστρατεία σπίλωσης του ΠΑΟΚ , που ζούμε καθημερινά. Εκπομήθηκε μια κατηγορία ενώ η απόφαση ήταν προειλημμένη και ήρθε καθαρογραμμένη στην ΕΕΑ, το λένε τα ίδια τα μέλη της Επιτροπής, η οποία είναι σπαρασσόμενη”.

-“Απορία προκαλεί και το γεγονός ότι ο Αυγενάκης άλλαξε εντελώς παράνομα δυο μέλη της επιτροπής πριν την εκδίκαση της υπόθεσης, δεν θα βλέπουν αυτά;”