Ο Μποτσέλι καθηλώνει και πάλι τον πλανήτη – Συναυλία με Lady Gaga και Σελίν Ντιόν (vid)

Συντάκτης: Share:

 

Τέσσερις σπουδαίοι και διεθνούς φήμης καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους για να τραγουδήσουν για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές σε όλο τον κόσμο που μάχονται ενάντια στον κοροναϊό.

 

Αντρέα Μποτσέλι, Σελίν Ντιόν, Lady Gaga και Τζον Λέτζεντ, μεταξύ άλλων, συμμετείχαν σε διαδικτυακή συναυλία που μεταδόθηκε στα social media και τις οθόνες εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

 

Οι καλλιτέχνες ερμήνευσαν ένα τραγούδι αφιερωμένο σε όλους εκείνους που παλεύουν εδώ και μήνες με την πανδημία του κοροναϊού, με στόχο να ενισχυθεί το φρόνημά τους αλλά και να συγκεντρωθούν χρήματα για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές

 

Οι περίπου 100 καλλιτέχνες ερμήνευσαν τραγούδια αφιερωμένα σε όλους εκείνους που παλεύουν εδώ και μήνες με την πανδημία του κοροναϊού, με στόχο να ενισχυθεί το φρόνημά τους αλλά και να συγκεντρωθούν χρήματα για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές.

 

Από τις ερμηνείες ξεχώρισε αυτή των Αντρέα Μποτσέλι, Lady Gaga, Σελίν Ντιόν και Τζον Λέτζεντ με το τραγούδι «The Prayer» που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

 

Ο ιταλός τραγουδιστής κατάφερε για μια ακόμη φορά σε διάστημα λίγων ημερών να συγκλονίσει εκατομμύρια θεατές από όλο τον κόσμο. Υπενθυμίζεται πως η πρώτη ήταν την περασμένη εβδομάδα για το Πάσχα των Καθολικών, όταν και τραγούδησε από το άδειο Ντουόμο.

 

Δείτε την ερμηνεία:

 

Τι είναι το «One World: Together At Home»

Το διάρκειας οκτώ ωρών παγκόσμιο γεγονός διοργανώθηκε από το κίνημα Global Citizen και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) σε συνεργασία με τη σούπερ σταρ Lady Gaga.

 

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος ακούστηκαν πραγματικές ιστορίες νοσηλευτών και γιατρών που καταπολεμούν το ξέσπασμα του κοροναϊού, ενώ τα έσοδα από τη συναυλία θα δοθούν στο Ταμείο Αλληλεγγύης Covid-19 για τον ΠΟΥ.

 

Το «One World: Together At Home» διεξήχθη με τη συμμετοχή περίπου 100 καλλιτεχνών και σταρ, συμπεριλαμβανομένων των Rolling Stones, Jennifer Lopez, Taylor Swift, Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres, Pharrell Williams, Billie Eilish, David & Victoria Beckham, Celine Dion, Andrea Bocelli και πολλών άλλων ακόμα.

Πηγή:  in.gr