Ο Νίκος Χαρδαλιάς , δεν τήρησε τα μέτρα προστασίας από τον covid-19 στην Θράκη- Στα λόγια η ατομική ευθύνη (vid)

Συντάκτης: Share:
Ο Νίκος Χαρδαλιάς , δεν τήρησε τα μέτρα προστασίας από τον covid-19  στην Θράκη- Στα λόγια η ατομική ευθύνη (vid)

Στον Δήμο της Μύκης και τον οικισμό του Εχίνου όπου έχει επιβληθεί γενική καραντίνα βρέθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ενώ στην συνέχεια συμμετείχε σε σύσκεψη.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς έφτασε με Super Puma λίγο μετά τις μια και μισή το μεσημέρι στην Σμίνθη Ξάνθης απέναντι από το Δημαρχείο και μπήκε κατευθείαν στην σύσκεψη με τους υπόλοιπους τοπικούς παράγοντες.

«Το κράτος, μαζί με την τοπική αυτοδιοίκηση και τις υγειονομικές υπηρεσίες, είναι έτοιμο και θα δώσει τις λύσεις που πρέπει», υπογράμμισε ο υφυπουργός, μετά το πέρας της σύσκεψης στην έδρα του Δήμου Μύκης, Σμίνθη, με τον δήμαρχο της περιοχής, τον αρμόδιο περιφερειάρχη και όλους όσοι εμπλέκονται στο θέμα της απομόνωσης του Εχίνου λόγω κορωνοϊού και την αντιμετώπιση της επιδημιολογικής κατάστασης στην ευρύτερη περιοχή. Τόνισε, δε, ότι «η απάντηση σε αυτόν τον εφιάλτη είναι μία: Το να μένουμε όλοι στο σπίτι».

Στην σύσκεψη συμμετείχαν παραπάνω από 35 άτομα σε μια αίθουσα που μετά βίας χωράει 15 χωρίς να τηρούνται τα μέτρα προστασίας από τον covid-19 καθώς υπήρξε απόλυτος συγχρωτισμός μεταξύ των παρισταμένων.

 

 

Ο Νίκος Χαρδαλιάς , δεν τήρησε τα μέτρα προστασίας από τον covid-19  στην Θράκη- Στα λόγια η ατομική ευθύνη (vid)

Φωτογραφιζόταν δίπλα-  δίπλα με την Εκτελεστική Γραμματέα της Περιφέρειας χωρίς τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας

 

 

 

 

 

Scroll Up