Ο Ράιαν Ρέινολντς εκπλήρωσε επιθυμία φιλάθλου της Ρέξαμ με καρκίνο σε τελικό στάδιο

Συντάκτης: Share:

Η Wrexham είναι η ποδοσφαιρική ομάδα του Ράιαν Ρέινολντς και του επίσης ηθοποιού Ροµπ ΜακΕλχένεϊ, η οποία κατάφερε να επιστρέψει στην αγγλική Football League έπειτα από 15 χρόνια.

Ο Τζέι Φίαρ, που διαγνώστηκε με καρκίνο σε τελικό στάδιο τον Ιανουάριο, είχε εκφράσει την επιθυμία να παρακολουθήσει από κοντά ένα παιχνίδι της ομάδας και να συναντήσει τον Ράιαν Ρέινολντς.

Μαζί με την οικογένειά του, ο 45χρονος βρέθηκε τελικά στο γήπεδο και είδε από κοντά τη νίκη της Wrexham επί της Boreham Wood με 3-1, με την οποία η ομάδα των δύο ηθοποιών εξασφάλισε την άνοδο στη Football League.

Αλλά αυτό δεν ήταν το καλύτερο για τον Φίαρ, ο οποίος έγινε υποστηρικτής της ομάδας όταν παρακολούθησε το Welcome to Wrexham, το ντοκιμαντέρ για την εξαγορά της ομάδας από τους δύο ηθοποιούς.

Ο 45χρονος και η οικογένειά του συνάντησαν τον Ράιαν Ρέινολντς, ο οποίος του χάρισε ένα υπογεγραμμένο γάντι από το Deadpool 2. Μάλιστα, τους κάλεσε να παρακολουθήσουν από κοντά τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας της σειράς.

«Πάντα λένε ότι δεν πρέπει να συναντήσεις το είδωλό σου και αυτός ο τύπος σίγουρα είναι μια εξαίρεση σε αυτό», δήλωσε ο Φίαρ στο BBC. «Ελπίζω πραγματικά να δω το Deadpool 3 όταν βγει», είπε κάποια στιγμή ο 45χρονος στον ηθοποιό. «Ξεκινάμε τα γυρίσματα σε έξι εβδομάδες, οπότε γιατί να μην σας φέρουμε στο Λονδίνο; Ναι, ας γίνει αυτό», του απάντησε ο Ράιαν Ρέινολντς.

«Μπορεί ο κόσμος να πιστεύει ότι αυτό είναι για μένα. Στην πραγματικότητα, είναι για την οικογένειά μου, επειδή θα το θυμούνται για την υπόλοιπη ζωή τους. Ελπίζω ότι θα είναι μια ανάμνηση που δεν θα ξεχάσουν ποτέ», δήλωσε ο Τζέι Φράι.

«Ήταν εκπληκτικό ότι συνάντησα τον Τζέι. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και η οικογένειά του είναι υπέροχη. Είχα έναν κόμπο στον λαιμό όταν του μίλησα και αισθάνθηκα πόσο θα λείψει στα παιδιά και την σύζυγό του», εξομολογήθηκε ο Ράιαν Ρέινολντς.

Πηγή: lifo.gr