‘Oλα τα έσοδα από το τραγούδι του κορωνοϊού: «Θα Κάτσω Σπίτι 2020» θα διατεθούν στο Υπουργείο Υγείας (vid)

Συντάκτης: Share:

Όλα τα τα έσοδα που θα προκύψουν από το τραγούδι θα διατεθούν στο Υπουργείο Υγείας για την αγορά νοσηλευτικού υλικού στο πλαίσιο της μάχης κατά του κορωνοϊού

 

Ομάδα καλλιτεχνών δημιούργησε, μέσω της Minos-EMI, μια σύγχρονη έκδοση του θρυλικού τραγουδιού του Λουκιανού Κηλαηδόνη, «Θα κάτσω σπίτι», με στόχο να κινητοποιήσει τον κόσμο να σεβαστεί στο ακέραιο τις οδηγίες της κυβέρνησης, για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού.

 

Το single «Θα Κάτσω Σπίτι 2020» δημιουργήθηκε με την αφιλοκερδή συμμετοχή όλων των καλλιτεχνών και την ευγενική παραχώρηση της Minos-EMI A.E., a Universal Music Group Company, της φωνής του Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το τραγούδι θα διατεθούν στο Υπουργείο Υγείας για την αγορά νοσηλευτικού υλικού στο πλαίσιο της μάχης κατά του κορωνοϊού.

Ένας όμορφος τρόπος να μεταδώσουμε το μήνυμα: Μένουμε σπίτι

Ένας όμορφος τρόπος να μεταδώσουμε το μήνυμα. Για να στηρίξουμε όσους δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή, μένουμε υγιείς, μένουμε αισιόδοξοι, μένουμε σπίτι! Ευχαριστούμε την εταιρεία, τους καλλιτέχνες και συντελεστές και φυσικά, την οικογένεια Κηλαηδόνη.#menoumespiti #menoume_spiti #μένουμεσπίτι

Gepostet von Kyriakos Mitsotakis am Dienstag, 24. März 2020

Πηγή: proto thema.gr