Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και τριών μηνών στον 23χρονο για τα ευρήματα στον σύνδεσμο

Συντάκτης: Share:

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και τριών μηνών χωρίς αναστολή και χρηματική ποινή 2.300 ευρώ επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στον 23χρονο Αλβανό που συνελήφθη για την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Ο 23χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο μετά τις κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα που του απήγγειλε ο εισαγγελέας, μετά την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ. στον Σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στη οδό Παλαιών Πατρών. Ο εισαγγελέας συνέταξε δεύτερη δικογραφία για αυτήν την υπόθεση και τού απήγγειλε κατηγορίες για λειτουργία λέσχης φιλάθλων χωρίς άδεια, κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη, κατοχή κροτίδων, παράνομη οπλοκατοχή και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Σύμφωνα με την απόφαση, στον 23χρονο απαγορεύεται η δια ζώσης παρακολούθηση αθλητικών γεγονότων, ενώ θα πρέπει να παρουσιάζεται στο τμήμα τα επόμενα πέντε έτη όταν παίζει ο ΠΑΟΚ, δύο ώρες πριν τον κάθε αγώνα και δύο ώρες μετά.

Στον κατηγορούμενο βρέθηκε από τους αστυνομικούς κλειδί, το οποίο άνοιγε την πόρτα στο διαμέρισμα που έδρευε ο σύνδεσμος και στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως δεν είναι μέλος του συνδέσμου και πως απλά βρήκε τα κλειδιά στον χώρο και τα πήρε.

Ο δικηγόρος υπεράσπισης του κατηγορούμενου τόνισε μεταξύ άλλων ότι στον σύνδεσμο πάνε πολλά άτομα και έτσι ζήτησε την απαλλαγή του.

πηγή thestival.gr