Προς απόσυρση η υποψηφιότητα του Παγκρήτιου

Συντάκτης: Share:
Προς απόσυρση η υποψηφιότητα του Παγκρήτιου

Σοβαρές αποκαλύψεις που εκθέτουν τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και αφορούν την υποψηφιότητα για τη διοργάνωση του τελικού του Europa Conference League το 2022 ή το 2023, έγιναν στη σημερινή Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

 

Συγκεκριμένα ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας, Αλέξης Δέδες, πρότεινε την απόσυρσή της υποψηφιότητας, διότι όπως είπε, ούτε τα έργα στο Παγκρήτιο έχουν προχωρήσει, ούτε χρήματα υπάρχουν και ούτε η οργανωτική επιτροπή έχει συσταθεί λόγω της κόντρας μεταξύ του υφυπουργού αθλητισμού και της ΕΠΣ Ηρακλείου.

 

Ο Δέδες έκανε και μια αποκάλυψη. Ανέφερε ότι υπάρχει έγγραφο του δήμου Ηρακλείου που αναφέρει ότι η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ζητάει το χώρο που προορίζεται και την εξυπηρέτηση των τηλεοπτικών μέσων (βαν κλπ) για να τον μετατρέψει σε γήπεδο τένις, ενώ γνωρίζει ότι προορίζεται για άλλη χρήση στο φάκελο υποψηφιότητας.

 

Από πολλούς έπεσε στο τραπέζι η αλλαγή έδρας. Δηλαδή η ΕΠΟ να επιμείνει στη διεκδίκηση της διοργάνωσης αλλά όχι στο Παγκρήτιο, που χρειάζεται πολλά χρήματα και έχουν εντοπιστεί και άλλου είδους δυσκολίες.

Η σκέψη αυτή δείχνει να είναι η επικρατέστερη, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά.

 

πηγή: sdna.gr

Scroll Up