Σοκ στη Θεσσαλονίκη! Βρέθηκε νεκρός 51χρονος σε μια λίμνη αίματος, στην Άνω Πόλη!

Συντάκτης: Share:

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη με έναν 51χρονο που βρέθηκε νεκρός από τους γονείς του, σε μια λίμνη αίματος.

Το τραγικό όσο και περίεργο περιστατικό απασχολεί τις  αρχές οι οποίες εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα κι αυτό της αυτοκτονίας.

Οι γονείς ενός 52χρονου βρήκαν τον γιο τους νεκρό, λέγοντας πως άκουσαν νωρίτερα κάποιον να τρέχει! Ο 51χρονος που έφερε τραύμα από αυτοσχέδιο όπλο βρέθηκε μέσα στο δωμάτιό του, σε διαμέρισμα της οδού Αγίας Αικατερίνης στην Άνω πόλη.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το χώρο σύμφωνα με πληροφορίες βρήκαν το αυτοσχέδιο όπλο, που αποτελούνταν από σωλήνα και φυσίγγια. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής παρέδωσαν την υπόθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 51χρονος έπασχε από κατάθλιψη και είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Τον άτυχο άνδρα βρήκαν οι γονείς του μέσα σε μία λίμνη αίματος και ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, χωρίς οι διασώστες όμως να μπορέσουν να του προσφέρουν καμιά βοήθεια αφού όταν έφτασαν ο 51χρονος ήταν ήδη νεκρός. Ωστόσο, οι γονείς του νεκρού δήλωσαν στους αστυνομικούς ότι άκουσαν έναν θόρυβο και στη συνέχεια βρήκαν τον γιο τους πεσμένο στο πάτωμα.