ΣΟΚ: Συνελήφθη η Εύα Καϊλή, στο σπίτι της, στο Βέλγιο! Τέθηκε εκτός ΠΑΣΟΚ!

Συντάκτης: Share:
“Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την έρευνα των βελγικών αρχών για διαφθορά Ευρωπαίων αξιωματούχων, η Ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή τίθεται εκτός ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής με απόφαση του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη” αναφέρει η ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη.

Οι έρευνες των βελγικών αρχών γίνονται στο πλαίσιο μεγάλης υπόθεσης για διαφθορά στο κέντρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που σχετίζεται με το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Σύμφωνα με την Βελγική LeSoir η Ελληνίδα ευρωβουλευτής συνελήφθη ενώ οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι προσήχθη ως ύποπτη για να δώσει κατάθεση.

Νωρίτερα το πρωί προσήχθη ο σύντροφός της, ενώ οι αρχές πραγματοποίησαν έρευνες στην κατοικία της.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες η Εύα Καϊλή με δηλώσεις της είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την προστασία των δικαιωμάτων στη χώρα που διοργανώνει το Μουντιάλ.

Μεταξύ αυτών, που προσήχθησαν, σύμφωνα με τη LeSoir, είναι ο Luca Visentini, νεοεκλεγείς Γενικός Γραμματέας της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Συνδικάτων, ο πρώην ευρωβουλευτής του S&D Pier-Antonio Panzeri καθώς και ο FG, πρώην κοινοβουλευτικός βοηθός του κ. Panzeri, νυν συνεργάτης της ομάδας S&D και σύντροφος της Εύας Καϊλή.