Τα… άκουσε ο Μπέος: «Φύγε ρε κοπρίτη από εδώ!»

Συντάκτης: Share:
Μύνηση Μπέου στον Τσαμούρη

Ένταση επικράτησε στους Σταγιάτες Βόλου κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Αχιλλέα Μπέου με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει με την υδροδότηση του χωριού.

Ο κ. Μπέος βρέθηκε στο χωριό και κατήγγειλε συγκεντρωμένους κατοίκους στην πλατεία ότι έβγαλαν το πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας έξω από το γραφείο του, ενώ οι κάτοικοι τον φώναζαν ψεύτη.
Ο δήμαρχος Βόλου επιτέθηκε φραστικά στους κατοίκους λέγοντας μεταξύ άλλων «δέκα κοπρίτες, άντε χαβαλέδες όξω το χωριό δεν είναι ιδιοκτησία σας. Αφήστε τα αυτά που ξέρετε» ενώ απείλησε πως θα μηνύσει όσους έβγαλαν τον πρόεδρο της κοινότητας από το γραφείο του.

 

«Φύγε ρε κοπρίτη από εδώ πάρε το σινάφι σου και βρείτε τα» είπε κάτοικος στον Αχιλλέα Μπέο ενώ ένας άλλος σχολίασε «Εσένα οι Βολιώτες πως σε βγάλανε δήμαρχο εσένα; Ντρέπομαι». Κάτοικος είπε στον Αχιλλέα Μπέο πως «μας κατηγορείται ότι το χωριό καλλιεργεί φούντες» ενώ ένας από τους συγκεντρωμένους του είπε να «αφήσει τις μαγκιές».

 

Τελικά, στον δήμαρχο παραδόθηκε το κλειδί του κοινοτικού γραφείου και του μουσείου, πήγε στους χώρους και πέταξε τις μαύρες σημαίες και τα στρώματα που υπήρχαν λέγοντας πως είναι δημοτικοί χώροι και δεν μπορεί να γίνει κατάληψη.

 

Οι κάτοικοι, από την πλευρά τους του είπαν ότι θέλει να ιδιωτικοποιήσει το νερό, που είναι κοινωνικό αγαθό.

 

Πηγή: magnesianews.gr

Scroll Up