Τέσσερις αστυνομικοί νεκροί από την επίθεση με μαχαίρι στο Παρίσι

Συντάκτης: Share:

Τέσσερις αστυνομικοί έχασαν τη ζωή τους από χτυπήματα με μαχαίρι σήμερα μέσα στο αρχηγείο της αστυνομίας του Παρισιού αφού δέχθηκαν επίθεση από έναν εργαζόμεν,ο ο οποίος στη συνέχεια σκοτώθηκε από τις δυνάμεις της τάξης, έγινε γνωστό συγκλίνουσες πηγές.

 

Οι ερευνητές εξετάζουν κυρίως το σενάριο μιας προσωπικής διένεξης, διευκρίνισαν οι πηγές αυτές. Ο δράστης, ο οποίος σκοτώθηκε μέσα στην εσωτερική αυλή της έδρας της παρισινής αστυνομίας, εργαζόταν στη Διεύθυνση Πληροφοριών.

 

Πηγή στο συνδικάτο της αστυνομίας και αστυνομική πηγή είπαν στο Ρόιτερ πως ο δράστης της επίθεσης πιστεύεται πως είναι μέλος του προσωπικού του αρχηγείου της αστυνομίας.

 

Η περιοχή γύρω από το αρχηγείο της αστυνομίας, το οποίο βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας, κοντά στον καθεδρικό ναό της Νοτρ Νταμ, έχει αποκλεισθεί και ασθενοφόρα βρίσκονται επιτόπου, διαπίστωσαν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου.

 

Η εταιρεία του παρισινού μετρό RATP ανακοίνωσε επίσης ότι ο σταθμός Cite, που βρίσκεται κοντά στο αρχηγείο της αστυνομίας, έκλεισε για λόγους ασφαλείας.

 

Ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Κριστόφ Καστανέρ, ο οποίος επρόκειτο να μεταβεί στην Τουρκία, ανέβαλε την αναχώρησή του και μεταβαίνει επιτόπου, έγινε γνωστό από συγκλίνουσες πηγές.

 

Πηγή: Skai.gr