Τραγωδία! Νεκροί η μητέρα και ο αδελφός του Παναγιώτη Μαυρίκου στην Δραπετσώνα

Συντάκτης: Share:

Διαστάσεις τραγωδίας  έλαβε η υπόθεση που εκτυλίχθηκε  στο Νέο Μώλο Δραπετσώνας καθώς ανασύρθηκαν νεκροί η μητέρα και ο αδελφός του Παναγιώτη Μαυρίκου .

 

 

Ένα αυτοκίνητο που μετέφερε δύο άτομα την Τετάρτη (9/10) έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στη θάλασσα του Νέου Μώλου Δραπετσώνας, με αποτέλεσμα οι δύο επιβάτες του να χάσουν τη ζωή τους.

Οι σοροί των δύο ανθρώπων ανελκύστηκαν από ειδικό κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών το μεσημέρι της Τετάρτης και μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πρόκειται για τη μητέρα και τον αδερφό του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου, ο οποίος είχε χάσει τη ζωή του το 2016 στην Αττική Οδό, όταν ξαφνικά το αυτοκίνητο του τυλίχτηκε στις φλόγες ενώ κινούταν.

Η Σοφία Μαυρίκου και ο Θεόδωρος Μαυρίκος βρίσκονταν στο όχημα, το οποίο σύμφωνα με τα λεγόμενα ενός αυτόπτη μάρτυρα, ανέπτυξε ξαφνικά μεγάλη ταχύτητα, γεγονός που δεν επέτρεψε σε κάποιον να καταφέρει να αποτρέψει την πτώση του.

Όπως ανέφερε, το όχημα εκινείτο τη στιγμή που χάθηκε ο έλεγχος του με ταχύτητα μεγαλύτερη από 100 χλμ την ώρα.

Μία άλλη μαρτυρία από το συμβάν αναφέρει πως η οδηγός «κόλλησε» πίσω από ένα μεγάλο φορτηγό, με σκοπό να περάσει μαζί του τις μπάρες για να μπει στον χώρο, όπου κανονικά απαγορεύεται η πρόσβαση στο ευρύ κοινό και καθώς συνέχισε, έπεσε στη θάλασσα με μεγάλη ταχύτητα.

Επίσης, στο αυτοκίνητο επέβαιναν και δύο σκυλιά, το ένα εκ των οποίων κατάφερε να επιζήσει.