Τροχαίο στην Αργολίδα: Αναστροφή επιχείρησε ο τραγικός πατέρας – Πέθανε η μητέρα, σοβαρά τραυματισμένο το παιδί

Συντάκτης: Share:

Το τροχαίο, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε όταν το όχημα, στο οποίο επέβαιναν οι δυο γονείς και το μικρό παιδί τους, κατά την αναστροφή του κοντά σε φούρνο που υπάρχει στο σημείο του χωριού εμβολίστηκε από διερχόμενο φορτηγό με μεγάλη ταχύτητα, ενώ στη σύγκρουση ενεπλάκη ακόμα ένα αυτοκίνητο που συγκρούστηκε κι αυτό με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ακόμα δύο γυναικών.

Η σύγκρουση των οχημάτων ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα στο όχημα να εγκλωβιστούν οι τρεις επιβαίνοντες, με τη μητέρα να χάνει τη ζωή της, το μικρό παιδί να τραυματίζεται πολύ σοβαρά και τον πατέρα ελαφρότερα.

Αργά το βράδυ το παιδάκι από το νοσοκομείο του Άργους, όπου μεταφέρθηκε αρχικά, διακομίσθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Χθες (28.10.2019) το απόγευμα, στο 2,5 χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Τραχειάς – Κολιακίου, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 47χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαιναν δύο (2) ημεδαπές, 51χρονη και μία ανήλικη, συγκρούστηκε με Ι.Χ. φορτηγό, που οδηγούσε 38χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 51χρονης και τον τραυματισμό των λοιπών.

Ακολούθως, Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 30χρονη ημεδαπή και στο οποίο επέβαινε έτερη 30χρονη ημεδαπή, συγκρούστηκε με το όχημα του 47χρονου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Επιδαύρου.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr