Υποψήφιος για τον δήμο Θεσσαλονίκης, ο Γιώργος Ορφανός!

Συντάκτης: Share:

Αυξάνονται οι υποψήφιοι για την διεκδίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, αφού έγινε γνωστό ότι τελικά και ο πρώην υφυπουργός, Γιώργος Ορφανός θα θέσει εκ υποψηφιότητα, παρά την έντονη φημολογία που είχε αναπτυχθεί στην πόλη, ότι θα κατέβαινε για βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία.

Ο Γιώργος Ορφανός, έχει λάβει οριστικά την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για το δήμο Θεσσαλονίκης και μόνον γι αυτόν και έχει ήδη ενημερώσει γι αυτή την απόφαση, τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Πρόεδρε, τελικά επέλεξα την πόλη μου. Θέλω να αγωνιστώ για την Θεσσαλονίκη”, είπε στον Μητσοτάκη, συμπληρώνοντας ότι θα στηρίξει το κόμμα στις βουλευτικές εκλογές: “θα κάνω αυτό που πρέπει για τη ΝΔ”!

Είναι γνωστό ότι στις Δυτικές συνοικίες έχει ένα σημαντικό κοινό που τον ψήφιζε κατά τα προηγούμενα χρόνια, αλλά η απόφαση για διεκδίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης είναι οριστική και αμετάκλητη, αφού όπως είπε σε στενούς συνομιλητές του:

Για μένα, η υποψηφιότητα για το Κοινοβούλιο ήταν πιο εύκολη, το έχω κάνει πολλές φορές και οι μετρήσεις που έχω στα χέρια μου, ήταν πολύ ενθαρρυντικές, όμως μια βουλευτική υποψηφιότητα θα ήταν εμπόδιο σε αυτό που πραγματικά θέλω και δεν είναι άλλο, από το να βοηθήσω την πόλη μου, από τη θέση του δημάρχου”.

Ο Γιώργος Ορφανός ήδη άρχισε επαφές με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, με βάση όσους είχε και στις εκλογές του 2019, αλλά και με πολλές νέες προσθήκες, όπως αναφέρει ο ίδιος.