Υπόθεση Ριχάρδου: Ελεύθεροι και οι οχτώ προφυλακισμένοι

Συντάκτης: Share:

Η δικαιοσύνη στην Ελλάδα για ακόμη μια φορά αν και… τυφλή σκόρπισε παντού την “λάμψη” της, και έτσι, πέρα απο την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για την αποφυλάκιση του γνωστού ενεχυροδανειτή Ριχάρδου, ελεύθεροι είναι πλέον και οι οχτώ κατηγορούμενοι της υπόθεσης, που είχαν κριθεί προφυλακιστεοι.

 

Νέες εξελίξεις είχαμε στην πολυσυζητημένη υπόθεση που κλόνισε την χώρα μας το τελευταίο διάστημα, σχετικά με την υπόθεση του σκανδάλου γνωστών ενεχυροδανειστηρίων ανα την Ελλάδα, με την επωνυμία Ριχάρδος.

 

Συγκεκριμένα, ύστερα απο απόφαση του δικαστικού συμβουλίου, ο μέχρι πρότινος φερόμενος ως “εγκέφαλος” της σπείρας του χρυσού Ριχάρδος, καθώς και οι οχτώ συνεργοί του που είχαν κριθεί προφυλακιστέοι, απο αύριο αφήνονται ελεύθεροι υπο όρους.

 

Οι όροι αυτοί, αφορούν κυρίως τον αρχηγό της υπόθεσης Ριχάρδο καθώς και τον φερόμενο ως υπαρχηγό της οργάνωσης Τούρκικης υπηκοότητας οι οποίοι καλούνται να καταβάλλουν έκαστος εγγυοδοσία ύψους 200.000 ευρώ, ενώ παράλληλα, τους επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

 

Για τους υπόλοιπους έξι κατηγορούμενους ορίστηκαν περιοριστικοί όροι, χωρίς εγγύηση.