Κούγιας για ΕΠΟ: ​«Μαρινάκης και Σαββίδης τούς τελείωσαν μέσα σε μία ώρα»

Συντάκτης: Share:

Ο Αλέξης Κούγιας μέσω γραπτής δήλωσης σχολίασε την παρουσία του Μάκη Γκαγκάτση στην προεδρία της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Αλέξη Κούγια:

​«Ευτυχώς για το ποδόσφαιρο, αλλά δυστυχώς για όλους αυτούς τους ποδοσφαιρικούς εγκληματίες από τη Βουλιαγμένη, την Ηλιούπολη, την Πάτρα, το Αγρίνιο, την Ελευσίνα, τη Ρόδο, την Καβάλα, τη Λαμία και το Γουδί, έφτασε το τέλος όλης της παράνομης συμπεριφοράς τους.

Δυστυχώς γι’ αυτούς, από σήμερα όλοι αυτοί είναι ποδοσφαιρικά ανεπάγγελτοι και άνεργοι.

​Τους τελείωσαν οι άνθρωποι που έχουν βάλει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, για να κρατήσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη και να μην καταντήσουν τα πρωταθλήματα Super League 1, Super League 2 και της Γ΄ Εθνικής καταστήματα play όχι μόνο του ΟΠΑΠ, αλλά και όλου του παράνομου στοιχήματος παγκοσμίως.

​Μαρινάκης και Σαββίδης τούς τελείωσαν μέσα σε μία ώρα.

​Δυστυχώς για άλλη μια φορά ο Αλαφούζος, αντί να καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο είναι κορυφαία κοινωνική εκδήλωση και ο Παναθηναϊκός τεράστια ποδοσφαιρική δύναμη, έμεινε θεατής σε αυτές τις συγκλονιστικές εξελίξεις.

​Θα ήθελα να ήμουνα μπροστά και να έβλεπα χθες στις 15.01, όταν ο Μάκης Γκαγκάτσης έμεινε μοναδικός υποψήφιος και επομένως σίγουρος νέος Πρόεδρος της ΕΠΟ, τα πρόσωπα όλων αυτών που τα τελευταία δέκα χρόνια δεν άφησαν τίποτα στο ποδόσφαιρο που να μην το βρωμίσουν με τις ακαθαρσίες τους. Τους πλήρωσα πολύ ακριβά, αλλά έχω την ικανοποίηση ότι τους τελευταίους 6 μήνες ως Αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος του Ολυμπιακού και εκπρόσωπός του στις Super League 1 και Super League 2 τούς αντιμετώπισα πρόσωπο με πρόσωπο και με τις συμπεριφορές μου τούς έδωσα να καταλάβουν πόσο σιχαμερά ερπετά ήταν, είναι και θα είναι.

​Είμαι βέβαιος ότι από σήμερα τα γραφεία της ΕΠΟ δεν θα είναι η τυπική έδρα της εγκληματικής οργάνωσης, αλλά ότι εκεί με επικεφαλής τον Μάκη Γκαγκάτση τίμιοι πρόεδροι ενώσεων που αγαπούν πραγματικά το ποδόσφαιρο με ανιδιοτέλεια και δεν ζουν από αυτό, αλλά και τίμιοι υπάλληλοι θα κάνουν το καθήκον τους και θα ξαναδώσουν το χαμόγελο σε όλους τους οπαδούς όλων των ελληνικών ομάδων, αφού οι αγώνες όλων των πρωταθλημάτων θα κρίνονται πλέον μέσα στο γήπεδο από τίμιους διαιτητές και όχι σε νυχτερινά μπαρ, σουβλατζίδικα και καφετέριες της Γλυφάδας και της Ηλιούπολης».