Κρατάει στην άκρη την τεσσάρα κι ετοιμάζεται για την ευκαιρία της χρονιάς

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Ο… εναλλακτικός Άρης στο Αγρίνιο, με μία ενδεκάδα, που είναι απίθανο να δούμε ξανά σε επίσημο παιχνίδι, έκανε αυτό που έπρεπε.

Πήρε μια ευρεία σε έκταση νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό, θα μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλα γκολ και γενικά έδειξε σοβαρότητα, προσήλωση και αγωνιστική πειθαρχία. Κάτι σαν σφραγίδα του προπονητή του δηλαδή, που δεν δίστασε να παρατάξει ένα σχήμα αλλαγμένο κατά τα 9/11 του σε σχέση με το προηγούμενο ματς κόντρα στην ΑΕΚ. Και παράλληλα, να βγάλει νωρίς παίκτες (Τζούρασεκ, Φετφατζίδης κτλ), ώστε να τους έχει φρέσκους γι’ αυτό που έρχεται. Για το σπουδαίο ματς της ερχόμενης Τετάρτης. Αυτό, ξανά, με την ΑΕΚ για το Κύπελλο, με το διακύβευμα να είναι μια πρόκριση, που θα ανοίξει φαρδιά πλατιά τον δρόμο μέχρι το… τέλος της διοργάνωσης.

Οι Κιτρινόμαυροι καταφέρνουν να πάνε σε αυτόν τον αγώνα με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και ηρεμία, ώστε να προετοιμαστούν για μία αναμέτρηση χωρίς αύριο, που μπορεί να τους φτιάξει τελείως την χρόνια μιας και το καλό αποτέλεσμα θα τους κρατήσει στο παιχνίδι της διεκδίκησης ενός τίτλου.

Προφανώς θετικά τα μηνύματα κι ευχάριστη διάθεση για τη σημαντική νίκη με τεσσάρα μέσα σε μια έδρα που θα… σφίξει, γιατί ο Παναιτωλικός καίγεται για βαθμούς, ώστε να μείνει στην κατηγορία, αλλά τα δύσκολα για τον Άρη τώρα (συνεχίζουν να) έρχονται. Και με την εικόνα σοβαρότητας στα τρία τελευταία ματς, τις νίκες με ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό και το 0-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια, έχει κάθε λόγο να πιστεύει πως θα διεκδικήσει τις πιθανότητες πρόκρισης μέχρι το τέλος.