Κύπελλο ΕΠΣΜ: Μακεδονικός-Θέρμη 0-0

Συντάκτης: Share:

Σε ένα πολύ δυνατό ημιτελικό για το κύπελλο ΕΠΣΜ, Μακεδονικός και Θερμαϊκός έμειναν στο «-0, φεύγοντας από την Ευκαρπία με ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό, κόκκινες και πολλές… πληγές!
Στο 32′ ο Τσουκάνης του Μακεδονικού αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για αψιμαχία με τους αμυντικούς του Θερμαϊκού, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, για χρήση των αγκώνων του σε εναέρια διεκδίκηση. Η απόφαση αυτή του Μιχούλια είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων από τον πάγκο του Μακεδονικού, με τον διαιτητή να δίνει εντολή για αποβολή από αυτόν του κ. Παυλάκου. Ο τελευταίος για λίγη ώρα δεν αποχωρούσε, αναγκάζοντας τον Μιχούλια να συγκεντρώσει στο κέντρο τους βοηθούς του, ξεκινώντας μάλιστα να καταφύγει στα αποδυτήρια και να διακόψει τον αγώνα. Τελικά, επήλθε ηρεμία και το παιχνίδι συνεχίστηκε.

Δέκα λεπτά μετά, όμως, κόκκινη κάρτα είδε και ο Κώστας Αχαλινόπουλος για σκληρό μαρκάρισμα στον Χατζηκωνσταντίνου και έτσι επανήλθε σχεδόν άμεσα η αριθμητική ισορροπία.

Στο τέλος, δύο λεπτά πριν τελειώσει η αναμέτρηση, προέκυψε νέα σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών με αφορμή ένα ακόμα σκληρό μαρκάρισμα και τελικά, όταν έπεσαν οι εντάσεις και αφού ο Μιχούλιας μοίρασε κίτρινες κάρτες, σφύριξε τη λήξη του ημιτελικού.

Έτσι, όλα αναμένεται να κριθούν στον επαναληπτικό της Θέρμης, στις 20 Μαρτίου, όπου ο Θερμαϊκός θα παίξει για τη νίκη ή τη λευκή ισοπαλία που θα οδηγήσει το παιχνίδι στην παράταση, ενώ ο Μακεδονικός για κάθε ισοπαλία – εκτός του 0-0 – αν όχι για το διπλό.

Μακεδονικός (Μπίλης): Γουμάγιας, Χατζηκωνσταντίνου, Λεόνογλου, Λαβιδάς, Τσιαμπάζης, Ζαφειρίδης, Κοβάτσης, Γαρύφαλλος, Τσουκάνης, Καρλόπουλος, Μπαρντούσι.

Θερμαϊκός Θέρμης (Μπούρκας-Δούμας): Παναγιωτίδης, Κοσμίδης, Ράτζα, Κολώνης, Φάκκας, Τρόκας, Φούσκας, Χαραλαμπίδης, Μπικιάρης Ν., Αχαλινόπουλος Κ., Αχαλινόπουλος Λ..

Διαιτησία: Μιχούλιας (Νικολαΐδης – Μερκενίδης Α.)