Λείπει ο κλασικός αριστερός ακραίος στην επίθεση, οι μεταγραφικές σκέψεις

Συντάκτης: Share:

“Πάρτι” θα έκανε ο ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκης, μεγαλύτερο απ’ ότι στο πρώτο ημίχρονο, εάν είχε έναν κλασικό αριστερό πλάγιο μεσοεπιθετικό στην σύνθεσή του.

Εάν είχε ο Γιαννούλης μπροστά του στην αριστερή πλευρά έναν χαφ εξίσου γρήγορο και “μπουκαδόρο”, θα… χάνονταν η μπάλα στο Καραϊσκάκης και ο Ολυμπιακός θα κινδύνευε με συντριβή ίσως και ανάλογη με την “4άρα” του 1976. Εδώ με τον Ελ Καντουρί, που είναι η θέση του κεντρικός χαφ και υπήρχαν φάσεις που ήταν πιο προσεχτικοί ο Γιαννούλης και ο Μαροκινός θα… έμπαιναν μόνοι τους με την μπάλα στα δίχτυα του Σα.

Ο Ολυμπιακός πρόσεχε την πλευρά του Λημνιού και είχε αφήσει… ξέφραγο αμπέλι την δεξιά αμυντική του πτέρυγα, όπου ο Ποτένσε δεν μαρκάρει και ο Ελαμπντελαουί ήταν συνεχώς στην επίθεση.

Λείπει από τον ΠΑΟΚ ένας κλασικός ακραίος αριστερά. Το βλέπει όλος ο κόσμος, φυσικά το είδε και ο Αμπέλ Φερέιρα και η διοίκηση με τους υπεύθυνους του αγωνιστικού σχεδιασμού. Γι’ αυτό και εάν γίνει μεταγραφή τον Ιανουάριο θα είναι σίγουρα αριστερός πλάγιος μεσοεπιθετικός.

Η επιλογή του Στοχ, όπως φαίνεται και από την περιθωριοποίησή του το από τον Φερέιρα αποδεικνύεται λανθασμένη και θα πρέπει να διορθωθεί τον Ιανουάριο, εάν είναι εφικτή μία μεταγραφή λόγω των περιορισμών από το FFP. Ο Βιεϊρίνια είναι ο αρχηγός της ομάδας και έχει αποδείξει πως μπορεί να προσφέρει από πολλές θέσεις.