Λουτσέσκου: «Το πιο εύκολο είναι να δώσεις συγκεκριμένους ρόλους στην ομάδα και να αναλύεις τον αντίπαλο»

Συντάκτης: Share:

Για την εθνική ομάδας της Ρουμανίας μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, σχολιάζοντας την πίεση που ασκείται, καθώς η εθνική ομάδα της χώρα του λείπει χρόνια από μία μεγάλη διοργάνωση.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του δικεφάλου βρέθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για την εθνική Ρουμανίας, με τα όσα είπε να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον του φίλαθλων της εθνικής Ρουμανίας.

Αναλυτικά:

«Στην Εθνική ομάδα, κάθε παίκτης πρέπει να αισθάνεται πολύ καλά. Οι προπονητές μερικές φορές κάνουν συμβιβασμούς. Μου αρέσει ότι κρατάμε την μπάλα. Είναι δύσκολο να μιλήσω για την Εθνική ομάδα, επειδή υπάρχει ένας προπονητής και ασκείται κριτική. Μπορώ να πω ένα πράγμα. Η Εθνική ομάδα χρειάζεται αποτελέσματα. Πως θα τα πάρεις… Παίζεις επιθετικά, παίζεις αμυντικά… Για να παίξεις επιθετικά, χρειάζεται αρκετή προπόνηση. Το να “καταστρέφεις” το παιχνίδι είναι το πιο εύκολο. Για την Εθνική ομάδα δεν υπάρχει χρόνος, σε τρεις ημέρες πρέπει να προετοιμαστείς για το παιχνίδι. Το πιο εύκολο είναι να δώσεις συγκεκριμένους ρόλους στην ομάδα και να αναλύεις τον αντίπαλο και σίγουρα, εξαρτάται κι από την ποιότητα των παικτών που έχεις. Και ο Ντεσάμπ δεν έχει χρόνο, αλλά έχει τον Μπαπέ και τον Καντέ».