Λυκογιάννης: «Πρέπει να έχουμε μνήμη χρυσόψαρου – Δεν είναι η στιγμή να συζητήσουμε για το φορμάτ»

Συντάκτης: Share:

Απογοητευμένος από την εξέλιξη του αγώνα και την ήττα στο ματς ανόδου ο Άρης Λυκογιάννης.
Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Πανιωνίου ανέφερε:

«Συγχαρητήρια στον Μίλωνα και ευχαριστούμε τον κόσμο μας. Ξέρουμε ότι τους πικράναμε σήμερα. Κάναμε κάποια λάθη, δεν διαχειριστήκαμε σωστά τα φάουλ στο τρίτο δεκάλεπτο και το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Καθοριστικό σημείο ήταν το 78-80, όπου το καλάθι ξέρασε την μπάλα στο σουτ του Γκίκα και στη συνέχεια ο Μπράιαντ έκλεψε από τον Παπαδιονυσίου.

Καταλαβαίνω ότι υπάρχει απογοήτευση στα παιδιά, αλλά πρέπει να έχουμε μνήμη χρυσόψαρου. Πρέπει να προετοιμαστούμε τώρα για το παιχνίδι με τον Ηρακλή την Κυριακή. Δεν είναι η στιγμή να συζητήσουμε για το φορμάτ που υπάρχει. Αυτά τα παιχνίδια είναι καθαρά παιχνίδια μέρας. Ποιος παίκτης θα είναι σε καλή και ποιος σε μέτρια μέρα. Εμείς σήμερα είχαμε κάποια παιδιά που δεν ήταν στα συνήθη τους στάνταρ. Είμαστε και καταπονημένοι από το σημερινό παιχνίδι. Τώρα ψυχολογία, φρεσκάρισμα, αποφόρτιση και έλεγχος συναισθημάτων, τίποτα παραπάνω».

Από την πλευρά των παικτών ο Ίαν Βουγιούκας σημείωσε: «Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Ο Μίλωνας έπαιξε σήμερα με λίγο πιο καθαρό μυαλό. Ήταν ένα οριακό ματς και οι παίκτες του πήραν πιο σωστές αποφάσεις στο τέλος. Δεν τελείωσε κάτι, θα παίξουμε την Κυριακή για την άνοδο, ήταν ένα σενάριο που υπήρχε εξ αρχής. Ήμασταν όλη τη χρονιά πρώτοι, τώρα έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία.