Ελέγξτε τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας

Συντάκτης: Share:
Ελέγξτε τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας

Σε ό,τι αφορά ελαστικά και ζάντες, η εταιρεία ελαστικών Καπίταλης ΑΕ, με έδρα της την περιοχή Πυλαία-Θεσσαλονίκη, είναι ο ιδανικός… προορισμός σας στην αναζήτηση του τρίπτυχου άψογο αποτέλεσμα, ξεχωριστή εξυπηρέτηση και χαμηλές τιμές!
Έχοντας στην πλάτη μας εμπειρία 37 ολόκληρων χρόνων, το όνομα της εταιρείας, αποτελεί από μόνο του εγγύηση για κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να κάνει την καλύτερη δυνατή δουλειά με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.
Συγκεκριμένα, η εταιρία “Καπίταλης”, παρέχει:
Ελαστικά παντός τύπου
Βουλκανιζατέρ
Ζάντες
Αναρτήσεις
Ευθυγραμμίσεις
Πέρα από το εξειδικευμένο προσωπικό, που χαρακτηρίζεται από τον επαγγελματισμό και την προσοχή στη λεπτομέρεια που δείχνει σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά, ένα από τα βασικά “όπλα” είναι και το γεγονός ότι η εταιρία συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο: Pirelli, Michelin, Continental, Goodyear Dunlop, ΚΥΒ, Bilstein, Monroe, Ferodo, TRW και Waking.
Πηγαίνετε σήμερα κιόλας για ελαστικά και ζάντες, στην εταιρεία ελαστικών Καπίταλης ΑΕ, με έδρα την περιοχή Πυλαία-Θεσσαλονίκη, στην Μαρίνυ Αντύπα, έναντι JUMBO ή τηλεφωνήστε στο 2310-473500 και το σίγουρο είναι ότι θα μείνετε κι εσείς απόλυτα ικανοποιημένοι!

Scroll Up