Για το ταξίδι των ονείρων σας…

Συντάκτης: Share:
Για το ταξίδι των ονείρων σας...

Για να κάνετε το ταξίδι των ονείρων σας, ο ταξιδιωτικός οργανισμός “Ζευς τράβελ” του επιχειρηματία Θανάση Νανάκου, σας κάνει την καλύτερη πρόταση και παρουσιάζεται ως οργανισμός:
“Ο όμιλος Zeus Travel δραστηριοποιείται στον κλάδο του εξερχόμενου και εισερχόμενου τουρισμού από τη δεκαετία του 1990. Το πρώτο γραφείο ιδρύθηκε στο «Παρίσι της Ανατολικής Ευρώπης», τη Βουδαπέστη, φέρνοντας χιλιάδες Ούγγρους τουρίστες στην Ελλάδα. Διατηρώντας μέχρι και σήμερα την παρουσία του στην Ουγγρική Πρωτεύουσα ο όμιλος ZeusTravel επεκτείνεται συνεχώς με γραφεία στο Βελιγράδι και σε άλλες πόλεις των Βαλκανίων, μετακινώντας χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο. Ο όμιλος έχει δημιουργήσει και το Zeus Villas Greece, ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα ενοικίασης πολυτελών κατοικιών στην Ελλάδα, που αναλαμβάνει τη διαχείριση ακινήτων (βίλες – διαμερίσματα πολυτελείας) και ξενοδοχειακών καταλυμάτων, καθώς διαθέτει τα κατάλληλα τεχνολογικά εργαλεία και τους καλύτερους συνεργάτες με σκοπό την άριστη διαχείριση του ακινήτου σας και τη δημιουργία μοναδικής online παρουσίας. Στον όμιλό μας επίσης περιλαμβάνονται ιδιόκτητα ξενοδοχεία στο Σταυρό Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, επειδή η υγεία σας είναι πρωταρχικής σημασίας για εμάς, δημιουργήσαμε την Aegean Medical Service, ένα πολύ σημαντικό ιατρικό δίκτυο που παρέχει ιατρικές υπηρεσίες σε όσους κάνουν διακοπές στη χώρα μας.

ΓΡΑΦΕΙΑ
Το γραφείο μας στο Βελιγράδι : Στις αρχές του 2016 στη καρδιά του Βελιγραδίου δημιουργήσαμε το γραφείο εισερχόμενου και εξερχόμενου τουρισμού. Με το έμπειρο ελληνόφωνο προσωπικό μας καταφέραμε μέσα σε μόνο 2 χρόνια να κάνουμε την παρουσία μας αισθητή στη Σερβία αλλά και στην Ελλάδα.
Το γραφείο μας στη Θεσσαλονίκη εισερχόμενου τουρισμού : Το 2013 δημιουργήθηκε το γραφείο εισερχόμενου τουρισμού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με το έμπειρο προσωπικό μας μπορούμε να εξυπηρετούμε χιλιάδες ξένους τουρίστες κάθε σεζόν στην Ελλάδα με τις καλύτερες παροχές.
Το γραφείο μας στη Βουδαπέστη : 28 χρόνια συνεχείς παρουσία στη Ουγγρική αγορά, το γραφείο μας στη Βουδαπέστη εξυπηρετεί τους Έλληνες και του Ούγγρους τουρίστες στον εισερχόμενο και εξερχόμενο τουρισμό.
Ακριβώς στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, όπου χτυπά ο τουριστικός παλμός της πόλης μας, το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας με χαρά περιμένει να σας υποδεχθεί και να σας ταξιδέψει σε προορισμούς εντός και εκτός των συνόρων.
Δέσμευση μας η παροχή υψηλών υπηρεσιών, η ποικιλία προτεινόμενων προγραμμάτων και οι εξασφαλισμένες αναχωρήσεις, με τις καλύτερες πάντα τιμές της αγοράς.
Η φιλοσοφία μας είναι εμπνευσμένη από τον Ξένιο Δία (Zeus) και τις αρχές της ελληνικής φιλοξενίας. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε εμπειρίες υψηλών προδιαγραφών που ταιριάζουν απόλυτα στο προσωπικό σας ταξιδιωτικό στυλ!
Ο όμιλος Zeus Travel παρέχει ασυναγώνιστες ταξιδιωτικές εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες και θα αλλάξουν για πάντα τη ζωή σας.
Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του τουρισμού, δυναμικό πνεύμα και αγάπη για τα ταξίδια. Είμαστε πάντα πρόθυμοι και διαθέσιμοι για να καλύψουμε κάθε ταξιδιωτική σας ανάγκη με γνώμονα πάντα τις προτιμήσεις και τις επιθυμίες σας.
Επιλέξτε σήμερα το ταξιδιωτικό πρόγραμμα που σας ταιριάζει ή ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί το ταξίδι των ονείρων σας!
Ζήστε κι εσείς τη μοναδική εμπειρία του ZeusTravel και αφεθείτε να σας ταξιδέψουμε”!

ΣΣ: To “Zeus Travel” βρίσκεται πλέον και στη Μητροπόλεως 19, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και το τηλεφωνικό κέντρο είναι το 2310-270510, ενώ με την εμπειρία που έχει αποκτήσει, μπορεί και προσφέρει στο ταξιδιωτικό κοινό τις καλύτερες τιμές της αγοράς για ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Scroll Up