Η κοπή πίτας της Bergmann Kord Θεσσαλονίκης (pic)

Συντάκτης: Share:

Παρουσία πολλών επώνυμων της Θεσσαλονίκης, έγινε από την πρόεδρο της εταιρίας BERGMANN KORD κ. Κική Κορδερά, η κοπή πίτας της εταιρίας, στο ιδιόκτητο κτίριό της, επί της οδού Ανδριανουπόλεως 20, στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Η κυρία Κορδερά ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, αλλά και το προσωπικό της εταιρίας, που έχει συμβάλλει σημαντικά ώστε η Κλινική μαλλιών και όχι μόνο (υπάρχουν πάρα πολλές υπηρεσίες ομορφιάς που παρέχονται), να είναι η κορυφαία στην Ελλάδα εδώ και χρόνια, αλλά και από τις καλύτερες στην Ευρώπη, σε σημείο ώστε να έρχονται ακόμη και από τη Γερμανία στην Ελλάδα για να υποβληθούν στην προσθετική μαλλιών, γιατί η επιτυχία θεωρείται βέβαιη.

Η BERGMANN KORD Θεσσαλονίκης υποδέχθηκε γνωστούς και φίλους, ενώ μίλησε σε όλους και ο γιατρός Χρήστος Χρηστάκης, διευθυντικό στέλεχος της εταιρίας εδώ και χρόνια, αλλά και άνθρωπος του αθλητισμού, αφού ήταν προπονητής του μπάσκετ σε ομάδες της Α1 κατηγορίας κατά το παρελθόν.

Στα αξιοσημείωτα:

Η κοινή παρουσία των υποψήφιων Δημάρχων Παναγιώτη Ψωμιάδη και Γιώργου Ορφανού, αλλά και άλλων υποψήφιων, όπως η Κούλα Γιαννακίδου, η Δήμητρα Γερογιάννη, επωνύμων όπως ο Γιάννης Ζλατάνης της ASTRA AIRLINES, ο Κύρος Λαζαρίδης, πρόεδρος του Ελληνοπολωνικού Επιμελητηρίου, ο Θόδωρος Αθανάσαρος, ο Μιχάλης Κωτίδης, ο Κυριάκος Κερανόπουλος, ο Νίκος Πετρουλάκης, που μάλιστα κέρδισε και το φλουρί από τη βασιλόπιτα!

Τα πολύ όμορφα κορίτσια του προσωπικού της BERGMANN KORD εντυπωσίασαν, όπως και το catering των ζαχαροπλαστείων “Παπασωτηρίου”, που ήταν παρών, μαζί με τον γιο του Άκη και τον συνεργάτη του Φώτη Αγιασώτη.