Κι όμως: Σε περίοδο κρίσης, τα καταστήματα 4all ευδοκίμησαν!

Συντάκτης: Share:
Κι όμως: Σε περίοδο κρίσης, τα καταστήματα 4all ευδοκίμησαν!

7years4all – ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΡΙΣΕΙΣ

Τα καταστήματα 4all γεννήθηκαν σε περίοδο κρίσης και ευδοκίμησαν.

Με τις τάσεις και τις απόψεις των καταναλωτών να αλλάζουν με τρομακτικούς ρυθμούς, όλα τα διοικητικά τμήματα, ευέλικτα και σε ετοιμότητα προσαρμόζονται σε τυχόν αλλαγές εξωτερικών παραγόντων. Όπως για παράδειγμα σήμερα, λόγο της πανδημίας.

Η διοικητική ομάδα έχει πλήρη ενημέρωση και γνώση πριν την λήψη αποφάσεων. Σε συνάφεια με τις εξελίξεις στην ευρύτερη οικονομική κατάσταση της κοινωνίας, καταλήγει και ορίζει αποφάσεις.

Σε μια μεταβατική περίοδο το καλοκαίρι του 2020, με το κοινό να βρίσκεται σε περίεργο και αψυχολόγητο κλίμα, τα 4all καταφέρνουν και παραμένουν δίπλα στον καταναλωτή καθημερινά, με ποιοτικά προϊόντα σε μεγάλη ποικιλία και με τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές. Με πολλές προσφορές που τρέχουν όλο τον χρόνο και πολλά πολλά δώρα….

Με την λήξη της καραντίνας, προχώρησαν στον μεγάλο ανταποδοτικό διαγωνισμό, με σκοπό να δώσουν προστιθέμενη αξία στα χρήματα που άφησε και αφήνει καθημερινά ο καταναλωτής τους.

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον ή να εγγυηθεί πως θα κάνει πάντα τις σωστές επιχειρηματικές κινήσεις,

μέχρι στιγμής όμως, τα καταστήματα 4all αντέδρασαν, ανταποκρίθηκαν και επάξια κέρδισαν την προτίμηση του καταναλωτικού κοινού…. 

7years4all

Προχωράμε Μπροστά!

Για πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό #7years4all μπες εδώ: https://4allstores.gr/in-store/

Scroll Up