Μεγάλος διαγωνισμός με 50 δώρα από τα 4all, που έκλεισαν 7 χρόνια στην κορυφή!

Συντάκτης: Share:
Μεγάλος διαγωνισμός με 50 δώρα από τα 4all, που έκλεισαν 7 χρόνια στην κορυφή!

Η αλυσίδα 4all διατηρώντας το ευέλικτο και ανταγωνιστικό της πνεύμα, προχωράει – κόντρα στο ρεύμα της εποχής – σε τολμηρές κινήσεις για την αγορά και τα δεδομένα αυτής σήμερα. Με σκοπό να ευχαριστήσει τους καταναλωτές της, για την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους εδώ και επτά χρόνια, προχωρά έμπρακτα σε πράξεις ανταπόδοσης. Με μεγάλη περηφάνια αλλά και γενέθλια διάθεση, ανακοίνωσε τον μεγάλο διαγωνισμό επιβράβευσης των καταναλωτών της και ξεκίνησε δυναμικά το καλοκαίρι της!Διαγωνισμός με πολλά επώνυμα δώρα και μεγαλύτερο όλων ένα αυτοκίνητο Peugeot 208!!!

Για το χρονικό διάστημα από 01/06/2020 έως 31/08/2020, επιλέγοντας και απολαμβάνοντας επώνυμα και αγαπημένα προϊόντα από τα 4allstores, υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στην μεγαλύτερη ενέργεια του καλοκαιριού για την Θεσσαλονίκη και την Σύρο, αλλά και όπου υπάρχει πλέον κατάστημα της αλυσίδας 4all.

Η διαδικασία για τον καταναλωτή παραμένει γνώριμη και απλή, καθώς ολοκληρώνοντας τις αγορές του, θα παραλαμβάνει από το ταμείο τον εκάστοτε αριθμό κουπονιών, τα οποία θα πρέπει να συμπληρώσει και να τοποθετήσει στην κάλπη.

Μάθε περισσότερα: https://4allstores.gr/in-store/

#4steps4all #ProhorameMprosta #7years #7years4all #4allstores

 

 

7years4all ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Scroll Up