Νέο κατάστημα “Παπασωτηρίου” στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από σήμερα! (vid)

Συντάκτης: Share:

Η αλυσίδα των κορυφαίων ζαχαροπλαστείων “Παπασωτηρίου” επεκτείνεται και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά τον Εύοσμο, αφού από σήμερα Τετάρτη 19 Αυγούστου, αρχίζει τη λειτουργία του το τρίτο ζαχαροπλαστείο “Παπασωτηρίου”, στην οδό Παύλου Μελά 6, αλλά πρόκειται για μαγαζί-κόσμημα, που αναμένεται να κερδίσει τους καταναλωτές, λόγω ποιότητας και τιμών.

Το τρίτο κατάστημα “Παπασωτηρίου” έγινε με μεράκι και επιθυμία να προσφέρει η οικογένεια Παπασωτηρίου τις καταπληκτικές γεύσεις σε γλυκά, παγωτά, κουλουράκια, τούρτες, catering, ακόμη και τον καφέ εξαιρετικής ποιότητας που σερβίρει, στους κατοίκους του κέντρου, αλλά και τους περαστικούς, που θέλουν να… γλυκαθούν.

Από σήμερα λοιπόν, στις 7 το πρωί και με σφολιάτες που θα εντυπωσιάσουν για πρωινό! Καλή αρχή και καλορίζικο το νέο μαγαζί-στολίδι της πόλης, της αλυσίδας “Ζαχαροπλαστεία Παπασωτηρίου”! Δείτε το:

 

🎉1 𝖣𝖠𝖸 𝖫𝖤𝖥𝖳! 🎉Αύριο το κατάστημα 𝐏𝐚𝐩𝐚𝐬𝗼𝐭𝐢𝐫𝐢𝗼𝐮 στον Λευκό Πύργο ανοίγει τις πόρτες του για όλους! 🤩Σας περιμένουμε από τις 7:00 π.μ. για να γνωρίσετε τον νέο μας χώρο, να γευτείτε γλυκές απολαύσεις & φυσικά να μας μεταφέρετε τη θετική σας ενέργεια! 😍🎊✨ Παύλου Μελά 6 • 𝖡𝖤 𝖳𝖧𝖤𝖱𝖤! ✨#papasotiriou #WhiteTower #opening

Gepostet von Παπασωτηρίου am Dienstag, 18. August 2020

Scroll Up