Παπασωτηρίου: Ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής!

Συντάκτης: Share:
Παπασωτηρίου: Ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής!
Όλα ξεκίνησαν το 2005 από την οικογένεια Παπασωτηρίου, που δημιούργησαν το πρώτο ομώνυμο ζαχαροπλαστείο στην οδό Τσάμη Καρατάσου 25 στον εύοσμο, παρασκευάζοντας τις πιο γλυκές προτάσεις.
Χειροποίητα γλυκά, σιροπιαστά, πάστες, τούρτες και ό,τι βάζει ο νους σας παρασκευάζονται με αγάπη και κυρίως τα πιο αγνά υλικά.
Το ζαχαροπλαστείο “Παπασωτηρίου” ξεχωρίζει αμέσως για την ποιότητά του, τις εξαιρετικές του γεύσεις, και τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές του τιμές.
Συχνά, όταν συνομιλείς μαζί τους δεν ξεχνούν να επισημάνουν την αγάπη του κόσμου. Τους βρίσκεις καθημερινά από το πρωί στα μαγαζιά και τους αρέσει να κοιτάζουν τους πελάτες στα μάτια, “πολλοί είναι φίλοι πλέον” θα τους ακούσεις να λένε. Είναι μια σχέση προσωπική, μια σχέση αμφίδρομη.  Δίνουν μεγάλη βαρύτητα σ΄ αυτό.
Με σκληρή δουλειά και αφοσίωση το 2015 ανοίγουν το δεύτερο κατάστημα στην οδό Αντώνη τρίτση 100 στη Νέα πολιτεία Ευόσμου. Ο κόσμος αγκαλιάζει και το δεύτερο κατάστημα και η επιτυχία είναι συνώνυμο του ονόματος τους.
Πολύ κοντά στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο, με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, με πάθος για τις καλύτερες ζαχαροπλαστικές δημιουργίες, με moto την σκληρή δουλειά και την εξέλιξη, σήμερα είναι μια ανάσα πριν από την ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής στο 10ο χλμ θεσσαλονίκης-Καβάλας.
Scroll Up